ΣΠΙΤΙ

Οι 13 πιο εύκολες και δημιουργικές ιδέες για αυτοσχέδια DIY ξύλινα ράφια για το καθιστικό

Τα αιωρούμενα ράφια (ράφια που δεν φαίνονται οι βίδες ή δεν έχουν βάση) είναι εύκολα σαν κατασκευή για κάποιον που χειρίζεται σχετικά καλά τα ηλεκτρικά εργαλεία και έχει έστω μια μικρή εμπειρία σε τέτοιου είδους εργασίες.

Τα συγκεκριμένα DIY ξύλινα ράφια είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να διακοσμήσετε με βιβλία, φωτογραφίες, προσωπικά αγαπημένα αντικείμενα. Το πλεονέκτημα αυτών των ραφιών δεν είναι μόνο ή αισθητική αλλά και ότι δεν χρειάζονται πολύ χώρο. Αυτό είναι μια μεγάλη νίκη για μικρά σπίτια που έχουν έλλειψη χώρου γιατί μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποδοτικά οι τοίχοι ακόμα και σαν αποθήκευση αντικειμένων όπως πχ βιβλία.

 ξύλινα ράφια για το καθιστικό
ξύλινα ράφια για το καθιστικό

Αν τώρα θέλετε να ασχοληθείτε επαγγελματικά με την κατασκευή ραφιών τότε εξετάστε προσεκτικά το είδους του ξύλου που θα χρησιμποιήσετε με βάση την τιμή αλλά και τα γούστα του πελάτη, όσο και το φάσμα των υλικών. Τα «αιωρούμενα» ράφια είναι μια πολύ δημοφιλής τάση καθώς όλα τα εξαρτήματα (βίδες κτλ) είναι κρυμμένα και αυτό δίνει μια καθαρή και όμορφη εικόνα και εμφάνιση στον σπίτι ή σε οποιονδήποτε χώρο τα τοποθετήσουμε.

Οι 13 πιο εύκολες και δημιουργικές ιδέες για ράφια

DIY ξύλινα ράφια για το καθιστικό

Τα αιωρούμενα ράφια είναι η ιδανική λύση για μικρά σπίτια και όχι μόνο. Μπορούν να τοποθετηθούν σε μικρές γωνιές, δεν φαίνονται βραχίονες ή βάσεις τοποθέτησης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και ως κομοδίνα ή μικρά τραπεζάκια.

Μονότονοι και ξεπερασμένοι χώροι μπορούν να ανανεωθούν με ξύλινα ράφια και να αποκτήσουν μια πιο σύγχρονη όψη και αίσθηση.

αυτοσχέδια DIY ξύλινα ράφια
αυτοσχέδια DIY ξύλινα ράφια

[crp]