ΕΛΛΑΔΑ

Ομολόγησαν τα 2 αδέλφια στις Σέρρες: Εμείς θάψαμε τον 37χρονο στην αυλή μας

Σοκ προκαλεί η τραγική κατάληξη του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή από την Προσοτσάνη Δράμας.

Ο 37χρονος αγνοούνταν από τις 3 Απριλίου και χθες το απόγευμα βρέθηκε θαμμένος στον κήπο του σπιτιού δυο φίλων του στην Αλιστράτη Σερρών!

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 τα αδέλφια, ο 37χρονος και ο 40χρονος από την Αλιστράτη (οι οποίοι έμεναν μαζί με την μητέρα τους), φέρονται να ομολόγησαν ότι έκαναν όλοι μαζί χρήση ναρκωτικών και ότι ο 37χρονος κατέληξε από αυτά και για αυτό το λόγο τον έθαψαν στον κήπο τους.

Να σημειωθεί ότι τα δυο αδέλφια, τα οποία στο παρελθόν έχουν απασχολήσει τις τοπικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, έχουν προσαχθεί και οι προσαγωγές δεν έχουν μετατραπεί ακόμη σε συλλήψεις.

Σε κάθε περίπτωση πάντως φως στα αίτια της τραγωδίας αυτής αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση καθώς θα δείξει αν η σορός του 37χρονου φέρει τραύματα, αν δηλαδή ο θάνατός του είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας και το αν όντως ετάφη νεκρός ή είχε τις αισθήσεις του.

Μαζί με τα δυο αδέλφια έχει προσαχθεί και η μητέρα τους προκειμένου να καταθέσει αν γνώριζε κάτι για το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η ομάδα της Αγγελικής Νικολούλη, έφτασε στο σπίτι της Αλιστράτης αφού ένας οδηγός ταξί ανέφερε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ότι ήταν αυτός που είχε μεταφέρει τον 37χρονο εκεί.

 iefimerida.gr