ΚΡΗΤΗ

Οργάνωση Αμπελουργών – Ελαιοπαραγωγών Κρήτης: Αυτή είναι η νέα διοίκηση

Στόχο μια ισχυρή εκπροσώπηση σε πανελλήνιο επίπεδο, αλλά και τη δημιουργία ενός διεκδικητικού οργάνου για όλο το νησί, έχει ο νέος Σύνδεσμος Ελαιοκαλλιεργητών και Αμπελοκαλλιεργητών Κρήτης.

Ο Σύνδεσμος πραγματοποίησε τις εκλογές του χθες με πολύ μεγάλη συμμετοχή απ’ όλη την Κρήτη και ανέδειξε το νέο 15μελές διοικητικό συμβούλιο, το οποίο αναμένεται να συσταθεί σε Σώμα τις προσεχείς ημέρες.

Χαρακτηριστικό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι το γεγονός πως αποτελείται από ανθρώπους που έχουν μεγάλη εμπειρία τόσο στον αγροτικό τομέα, όσο όμως και στον τομέα της αυτοδιοίκησης. Τα στελέχη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχουν αποδείξει την δράση τους στο αγροτικό κίνημα, ενώ εκπροσωπούν ολόκληρη την Κρήτη, ώστε σε κάθε σημαντικό ζήτημα, να υπάρχουν κοινές διεκδικήσεις και να λαμβάνονται υπόψη οι ιδιαιτερότητες όλης της Κρήτης.

Είναι χαρακτηριστικό πως το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους:

1. Γιώργο Στειακάκη.

2. Μανώλη. Χαιρέτη.

3. Γιώργο Αθανασάκη.

4. Κουφετάκη Μανώλη.

5. Ιερωνυμακή Γιώργο.

6. Γιάννη Φουντουλάκη.

7. Τσατσαράκη Μανώλη.

8. Μύρων Χιλετζάκη.

9. Γιώργο Τζουλιαδάκη.

10. Βαγγέλη Μάρκογλου.

11. Λάμπρο Περβολαράκη.

12. Γιώργο Γαβαλά.

13. Γιάννη Βερτούδο.

14. Γιώργο Βενιεράκη.

15. Πρίαμο Ιερωνυμάκη.

Η νέα διοίκηση υποστηρίζει πως χρειάζεται την στήριξη όλων των κομμάτων και των δήμων, προκειμένου να μπορέσει να περάσει σε μια νέα εποχή και να έχει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των πολιτικών, αλλά και των διεκδικήσεων τους.