ΚΡΗΤΗΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Οργανώνοντας το ταξίδι του Νίκου Καζαντζάκη για την Κίνα

Τα τελευταία χρόνια, η Περιφέρεια Κρήτης συμπαραστέκεται και στηρίζει το Μουσείο Καζαντζάκη, σε μια σειρά από εκδηλώσεις, συνέδρια και ημερίδες

Το φεστιβάλ «Ταξιδεύοντας» για ακόμα μια χρονιά θα ακολουθήσει τα βήματα του Νίκου Καζαντζάκη και θα «εξερευνήσει» τους τόπους στους οποίους περιπλανήθηκε. Το φετινό ταξίδι του Μουσείου Καζαντζάκη θα έχει προορισμό την Κίνα και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Περιφέρεια Κρήτης δε θα μπορούσε να μη σταθεί αρωγός στην καθιερωμένη αφιερωματική εκδήλωση για το μεγάλο λογοτέχνη.

Τα τελευταία χρόνια, η Περιφέρεια Κρήτης συμπαραστέκεται και στηρίζει το Μουσείο Καζαντζάκη, σε μια σειρά από εκδηλώσεις, συνέδρια και ημερίδες που γίνονται ανά καιρούς, προς τιμήν του μεγάλου κρητικού συγγραφέα και στοχαστή, Νίκου Καζαντζάκη!

Στις φωτογραφίες, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Κώστας Φασουλάκης, με τη διευθύντρια του μουσείου Βαρβάρα Τσάκα, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυρτιάς Μιχάλη Κουκάκη και 2 δημοσιογράφους από την Ιρλανδία, που καλύπτουν ρεπορτάζ για την Κρήτη!

Οργανώνοντας το ταξίδι του Νίκου Καζαντζάκη για την Κίνα
Οργανώνοντας το ταξίδι του Νίκου Καζαντζάκη για την Κίνα