ΣΠΙΤΙ

Οταν η είσοδος του σπιτιού έχει στιλ -5 design αντικείμενα που κάνουν θετική εντύπωση στους επισκέπτες [εικόνες]

 

 

Η πρώτη μπουκιά σε ένα πιάτο, οι πρώτες νότες σε ένα τραγούδι, οι πρώτες λέξεις σε ένα βιβλίο: ο «πρόλογος» μάς δίνει μια πρώτη εικόνα και γεύση γι’αυτό που θα ακολουθήσει.

Ζεσταίνει το συναίσθημα. Δημιουργεί ατμόσφαιρα.

Αν το σπίτι είναι το προσωπικό μας σύμπαν, η είσοδός του δίνει στους επισκέπτες του μια πρώτη εντύπωση για τον κόσμο στον οποίο κατοικούμε όταν κανείς δεν μας βλέπει.

Οσα κι είναι τα τετραγωνικά του σπιτιού μας, εμείς είμαστε αυτοί που δίνουμε αξία σε καθένα από αυτά. Η είσοδος του σπιτιού είναι το «intro» που βάζει τους επισκέπτες στον ρυθμό μας: είναι ωραίο, λοιπόν, να την διακοσμήσουμε με κέφι.

Οταν η είσοδος έχει στιλ, δημιουργεί μια υπέροχη εντύπωση σε όσους μπαίνουν στο σπίτι μας για πρώτη φορά (ή κάθε φορά).

Αν έχει τα κατάλληλα (λειτουργικά) διακοσμητικά αξεσουάρ, δύσκολα θα χάνουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα και ο χώρος δεν θα δείχνει εύκολα ακατάστατος.

Ελάχιστα είναι τα διακοσμητικά αξεσουάρ που θα σας χρειαστούν: μοντέρνα διαμερίσματα του εξωτερικού μας σάς δίνουν ιδέες.

Δημιουργήστε cozy ατμόσφαιρα και την αίσθηση που αποπνέει ένας καλαίσθητος χώρος κάνοντας μικρές προσθήκες: ένας μεγάλος καθρέπτης, ένα μικρό τραπέζι, ένα design φωτιστικό μπορούν να κάνουν την διαφορά.

1) Eνα μικρό, καλαίσθητο χαλί: Για ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ενα μικρό, vintage χαλί μπορεί να κάνει αμέσως τη διαφορά.

 

2) Βάζο με φρέσκα λουλούδια, φυτά εσωτερικού χώρου: Αίσθηση φρεσκάδας, πηγή ενέργειας.Σε αυτό το σπίτι ζουν άνθρωποι με θετική στάση για τη ζωή.

 

 

 

 

 

3) Ενα design φωτιστικό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο -Δείχνει την προσοχή σας στις λεπτομέρειες: Το βλέμμα ψηλά. Σε ένα statement φωτιστικό.

 

 

 

4) Ενας μεγάλος (στρογγυλός) καθρέπτης κοσμεί (σχεδόν κατά κανόνα) τις εισόδους μοντέρνων διαμερισμάτων.

 

 

 

 

5) Ένας (λειτουργικός) χώρος για την τακτοποίηση των προσωπικών αντικειμένων (των δικών σας και των καλεσμένων σας): Πόσες φορές δεν έχετε μεταφέρει τα πανωφόρια και τις τσάντες των καλεσμένων σας στην κρεβατοκάμαρά σας; Βάλτε τέλος σε αυτή την συνήθεια με τις 2 ιδέες που ακολουθούν:

α) με ένα μικρό τραπεζάκι 

 

 

 

 

 

β) με κρεμάστρες 

 

 

 

Διαβάστε επ