ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Ο Ιωάννης Φιλιππάκης και το “Δώρο του Παραδείσου”!

Το τραγούδι “ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ” κυκλοφορεί διαδικτυακά.

 

 

Ένα καινούργιο τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Ιωάννη Φιλιππάκη, που μας συστήνεται επίσημα, ως συνθέτης και ερμηνευτής.

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του τραγουδιού, έγιναν στην Κύπρο, στο παραδοσιακό χωριό Όμοδος. Στο τραγούδι συμμετέχουν καταξιωμένοι μουσικοί της Κύπρου και της Ελλάδας.

Πρόκειται για ένα ανερχόμενο καλλιτέχνη, πολλά υποσχόμενο και με μέλλον στο μουσικό στερέωμα.

Στο  “ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ” συμμετέχουν ακόμη: Στη κλασική κιθάρα, ο γνωστός και καταξιωμένος μουσικός και συνεργάτης του Μίκη Θεοδωράκη, Δημήτρης Παπαγγελίδης, στο μπάσο, ο Ανδρέας Ροδοσθένους, στα κρουστά ο Ρόδος Παναγιώτου, στο Νέϊ, ο Άλκης Αγαθοκλέους. Τραγούδι και λαούτο Ιωάννης Φιλιππάκης. Η παραγωγή του κομματιού έγινε στην Κύπρο στο studio 101.

 

 

O Ιωάννης Φιλιππάκης γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας το 1974.

Από το 2003 ζει μόνιμα Ηράκλειο της Κρήτης ενώ πριν πάρει την απόφαση να έρθει μόνιμα στο Ηράκλειο επισκέπτονταν πολύ  τακτικά την Ελλάδα και ιδιαίτερα την Κρήτη.

Από το 1991 έως το 2013, εργάστηκε επαγγελματικά ως D.J. αλλά και ως μουσικός παραγωγός, σε διάφορα ελληνόφωνα ραδιόφωνα της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Στίχους και μουσική ξεκίνησε να γράφει ήδη από το 1999 .

Απέκτησε το πρώτο του λαούτο 2008. Από την πρώτη στιγμή τον κέρδισε ο ήχος του και αποφάσισε να αρχίσει να μελοποιεί τους στίχους που ο ίδιος έγραφε.

Με το «ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ» ο Ιωάννης Φιλιππάκης μας συστήνεται πια επίσημα, ως συνθέτης και ερμηνευτής.

Για το τραγούδι έχει δημιουργηθεί και video clip που είναι διαθέσιμο στο You Tube, και από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας  έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου.

Ο Ιωάννης Φιλιππάκης αυτό το διάστημα εμφανίζεται στην ταβέρνα Μύθος στην Χερσόνησο, κάθε Τρίτη και Σάββατο βράδυ.