ΚΡΗΤΗ

Ο Κρητικός αλεξιπτωτιστής που τραγούδησε το «Μακεδονία ξακουστή» ήταν στην παρέλαση στο Σύνταγμα

Στην στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα κατέβηκε και ο γνωστός πιά σε όλου κρητικός αλεξιπτωτιστής Μανώλης Μπούχλης. Ο οποίος ανέβασε στα social media το βίντεο με την πτώση του με αλεξίπτωτο, καθώς τραγουδάει το Μακεδονία ξακουστή.

Ενα βίντεο που συγκίνησε πολλούς, έγινε viral, ο ίδιος έγινε αμέσως διάσημος, έστω κι αν έφαγε καμπάνα. Καμπάνα όμως όχι γιατί τραγούδησε το πατριωτικό άσμα, όπως έσπευσαν να διευκρινίσει το Αρχηγείο Στρατού, αλλά για παράβαση των κανόνων ασφαλείας.

Οσοι- και ήταν πολλοί- αναγνώρισαν τον κρητικό λεβέντη που πήγε στην παρέλαση με πολιτικά ρούχα, είχαν μόνο επαίνους και μπράβο να πούν για τον κρητικό Μανώλη Μπούχλη, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που βγήκαν φωτογραφία μαζί του.

Υπενθυμίζεται οτι ο κρητικός καταδρομέας και αλεξιπτωτιστής τιμωρήθηκε με 6 ημέρες κράτηση επειδή βιντεοσκόπησε την πτώση του. Ο ίδιιος είχε πεί για την τιμωρία του:

«Αποδέχομαι την όποια τιμωρία από τους ανωτέρους μου, την όποια απόφαση τους και είμαι στη διάθεση της πατρίδας μου για ότι μου αιτηθεί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όσους αντιλαμβάνονται και επισημαίνουν πως η αγάπη για την πατρίδα την ιστορία και τις θυσίες των προγόνων μας, δεν έχει καμία σχέση ούτε με φασισμό ούτε με ακραίες ιδεολογικές κατευθύνσεις».

Ο Μανώλης Μπούχλης φωτογραφίζεται στο Σύνταγμα λίγο μετά την λήξη της παρέλασης- φωτογραφία facebookΟ Μανώλης Μπούχλης φωτογραφίζεται στο Σύνταγμα λίγο μετά την λήξη της παρέλασης- φωτογραφία facebook

Οσοι τον συνάντησαν θέλησαν να βγάλουν φωτογραφία μαζί του- φωτογραφία facebookΟσοι τον συνάντησαν θέλησαν να βγάλουν φωτογραφία μαζί του- φωτογραφία facebook

Το βίντεο με την πτώση με αλεξίπτωτο του κρητικού καταδρομέα που έγινε viral: