ΚΟΣΜΟΣ

Ο κόσμος  λιμοκτονεί και  τα εξοδα των παιδιών του Maduro στις διακοπές τους ισοδυναμούν  με τους μηνιαίους μισθούς 2.000 κατοίκων της Βενεζουέλας.

Οι πολίτες λιμοκτονούν αλλά τα παιδιά των οικογενειών που διοικούν την Βενεζουέλα διάγουν μια άνετη και πλούσια ζωή που αποτελεί πρόκληση για τον λαό της Βενεζουέλας.

Όπως σε κάθε ουτοπικό σοσιαλιστικό κράτος στην ιστορία του κόσμου, έτσι και στην Βενεζουέλα τα παιδιά των ελίτ του Chaves και Maduro περνούν μια πλούσια ζωή εις βάρος της πλειοψηφίας των πολλών…

Η Maria Gabriella η μεγαλύτερη κόρη του πρώην ηγέτη Huro Chaves, όλως τυχαίως είναι η πλουσιότερη γυναίκα της Βενεζουέλας, σύμφωνα με την Daily Mail.
Διαχειρίζεται περιουσία περίπου 4 δισεκ. δολαρίων.

Η πρώην Πρόεδρος της Αργεντινής Cristina Fernandez de Kirchner και Maria Gabriella

Όμως, ενώ η Gabriella βασίζεται στη διπλωματική ασυλία (είναι η εναλλακτική πρέσβειρα της Βενεζουέλας στα Ηνωμένα Έθνη), η μικρότερη αδελφή της Rosines Chavez εγκατέλειψε την Βενεζουέλα για το Παρίσι πριν από δύο χρόνια, αφού μια φωτογραφία της που προκλητικά παρουσίαζε δολάρια προκάλεσε εκτεταμένη οργή στους πολίτες της Βενεζουέλας.

Τώρα, η 20χρονη Rosines απολαμβάνει την πολυτελή ζωή στο Παρίσι ως φοιτήτρια στη Σορβόννη.

Αλλά αν τα παιδιά του Chavezs συμπεριφέρονται προκλητικά…τα παιδιά του διαδόχου του Chavez του Maduro δηλαδή πολύ χειρότερα.

Τα παιδιά του Nicolas Maduro οι Yoswal Gavidia Flores και ο Walter Gavidia Flores πρόσφατα δαπάνησαν σε ελάχιστες ημέρες 45.000 δολάρια για 18 ημέρες που διέμειναν στο ξενοδοχείο Ritz στο Παρίσι, όπου τα δωμάτια κοστίζουν 591 δολάρια τη νύχτα και το πρωινό είναι επιπλέον 40 δολάρια.

Yoswal Gavidia Flores και Walter Gavidia Flores

Επιπλέον, ενώ οι γιοι της Maduro έκαναν πάρτι στο Παρίσι, έξι στους δέκα πολίτες Βενεζουέλας ανέφεραν ότι είχαν συγγενή που λιμοκτονούσε, ενώ μια στους 12 οικογένειες της χώρας αναγκάστηκε αναζητήσει τροφή από τα σκουπίδια.

Τα έξοδα του ξενοδοχείου στο Παρίσι των παιδιών του Maduro, σύμφωνα με υπολογισμούς ισοδυναμούσε με τους μηνιαίους μισθούς 2.000 κατοίκων της Βενεζουέλας.

bankingnews.gr