ΚΡΗΤΗ

Ο  Μιχάλης Λεμπιδάκης χορεύει ζεϊμπέκικο & γλεντά με την ψυχή του

Δείτε το video με τον επιχειρηματία να χαμογελά ξανά, μετά την απαγωγή του

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την απελευθέρωσή του από τα χέρια των απαγωγέων, ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης όχι απλά χαμογελάει, αλλά διασκεδάζει με την ψυχή του και ζει την κάθε στιγμή.

Η κάμερα της εκπομπής “Go Out” της ΚΡΗΤΗ TV βγαίνει τα βράδια και μας συστήνει μαγαζιά και ανθρώπους. Αυτή τη φορά, η εκπομπή «πέτυχε» τον Μιχάλη Λεμπιδάκη ο οποίος βρισκόταν μαζί με την παρέα του σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο επιχειρηματίας σηκώθηκε από το τραπέζι του, ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε ζεϊμπέκικο με την ψυχή του, το ευχαριστιέται και αυτό φαίνεται στο πρόσωπό του.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης λάμπει ολόκληρος: χαμογελούν μέχρι και τα μάτια του την ώρα που χορεύει και παράλληλα τραγουδά!

Η παρέα του έχει σηκωθεί, του παίζει παλαμάκια και πετάει γαρύφαλλα. Η στιγμή σίγουρα μοναδική, με τον επιχειρηματία να έχει αφήσει πίσω του τη μεγάλη περιπέτεια που έζησε και να φαίνεται δυνατός και αισιόδοξος να αντιμετωπίσει το μέλλον κατάματα.

Μείνετε συντονισμένοι στην ΚΡΗΤΗ TV κάθε Σάββατο στις 18:30 και κάθε Κυριακή στις 17:55 γιατί η Χρύσα Κυρατζή μας περιμένει να διασκεδάσουμε μαζί και να δούμε το νησί μας παρέα.

Απολαύστε το ζεϊμπέκικο του Μιχάλη Λεμπιδάκη:

neakriti,gr