ΚΡΗΤΗ

Ο παραδοσιακός Κρητικός γάμος που θα σε κάνει να δακρύσεις από συγκίνηση | ΒΙΝΤΕΟ

Οι στιγμές που ζει το ζευγάρι, οι συγγενείς και οι καλεσμένοι στους γάμους είναι χωρίς αμφιβολία γεμάτες συναισθήματα και δάκρυα συγκίνησης. Ωστόσο, είναι αλήθεια πως κάποιοι γάμοι ξεχωρίζουν και όλα όσα διαδραματίζονται πριν και κατά την διάρκεια του ιερού μυστηρίου, αναγκάζουν ακόμη και εμάς τους θεατές ενός γαμήλιου βίντεο να συγκινηθούμε για τα καλά!

Ο παραδοσιακός Κρητικός γάμος του Κώστα και της Ιωάννας που συνοδεύτηκε από την βάφτιση της μικρής κορούλας τους, είναι ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Το γαμήλιο βίντεο που δημοσιεύτηκε στην σελίδα Η Κρήτη Είναι Μόνο Μία έχει «σαρώσει» στο facebook  και όχι αδικαιολόγητα. Τα πλάνα από τις προετοιμασίες γαμπρού και νύφης στα πατρικά τους σπίτια, περιτριγυρισμένοι και οι δύο από αγαπημένα πρόσωπα είναι γεμάτα από χαμόγελα, δάκρυα χαράς και συγκινητικές δηλώσεις για «βίον ανθοσπαρτον».

Οι παραδοσιακές Κρητικές φορεσιές, οι μαντινάδες της μητέρας και φυσικά η μουσική συνοδεία από λύρα, λαούτο και ασκομαντούρα, είναι στοιχεία που κάνουν την ατμόσφαιρα στο γάμο ακόμη πιο γοητευτική…

Δείτε το γαμήλιο βίντεο που μετράει ήδη χιλιάδες likes μέσα σε λίγες ώρες: