ΕΛΛΑΔΑ

Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΠΛΗΡΩΣ «Είσαι ψεύτης»: Τι κατέθεσαν στην κατ’ αντιπαράσταση εξέταση οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας

Ο 21χρονος και ο 19χρονος προφυλακίστηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα μετά τις απολογίες τους για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλίδου.

Κατά τη διάρκεια της κατ’ αντιπαράστασης εξέταση των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της 19χρονης Ελένης Τοπαλίδου, οι δύο κατηγορούμενοι επέρριπταν ο ένας στον άλλο την ευθύνη για το θάνατο της φοιτήτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος ανακάλεσε πλήρως την αρχική του κατάθεση ενώ και οι δυο τους δεν διαφοροποιήθηκαν από τα όσα υποστήριξαν ενώπιον της ανακρίτριας.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης δεν έλειψε η ένταση μεταξύ των κατηγορουμένων με τον ένα να αποκαλεί τον άλλο ψεύτη.

Ο 21χρονος και ο 19χρονος προφυλακίστηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα μετά τις απολογίες τους.

Ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης, απολογήθηκαν στις 11 το πρωί και στη 1 μετά το μεσημέρι αντίστοιχα, παρουσία και των συνηγόρων υπεράσπισης τους κ.κ. Στέλιου Κιουρτζή και Άκη Δημητριάδη.

Οργή λαού στα δικαστήρια

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου φωνάζοντας συνθήματα κατά των κατηγορουμένων.Οι συγκεντρωμένοι ήταν οργισμένοι με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να αναγκαστούν να φυγαδεύσουν τους κατηγορούμενους, σύμφωνα με το rodiaki.gr.

Μόλις ο κόσμος το αντιλήφθηκε, ξέσπασε με ύβρεις και συνθήματα και κατευθύνθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομίας, θέλοντας έτσι να εκφράσει την οργή του κατά των δραστών.

Φωτογραφίες: rodiaki.gr