ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε η θλιμμένη σκυλίτσα της Πάτρας- Λίγους μήνες μετά τον θάνατο του αφεντικού της [εικόνες]

Την τελευταία της πνοή άφησε η Νταίζη, η αγαπημένη σκυλίτσα της Πάτρας, λίγο καιρό μετά τον θάνατο του αφεντικού της και Πολωνού ακορντεονίστα Yaroslav Malinowski.

H σκυλίτσα που παρέμενε σταθερά στο πλευρό του αλλοδαπού καλλιτέχνη επί χρόνια στη Ρηγα Φεραίου, είχε βρεθεί τον Οκτώβριο, δίπλα από τη σωρό του αφεντικού της.

Πολλοί Πατρινοί είχαν σπεύσει τότε να την υιοθετήσουν. Κι αυτό έγινε, καθώς η ίδια βρήκε φροντίδα κι αγάπη στα χέρια φιλόζωων της Πάτρας. «Ήταν η σκυλίτσα που παρότι βρήκε αμέσως ζεστές αγκαλιές, φροντίδα και αγάπη, εξακολουθούσε να είναι απαρηγόρητη και κλεισμένη στον εαυτό της. Κατάφερε παρόλα αυτά να συνεχίσει τη ζωή, ενώ στις βόλτες εξακολουθούσε να ψάχνει κάποιον.

«Όσο διάστημα τη φιλοξένησα ήταν πάντα μελαγχολική και μοναχική, και ένιωθα αδύναμη στο να την κάνω πραγματικά ευτυχισμένη. Με το πέρασμα των ημερών έδειχνε ενδιαφέρον για την καινούργια πραγματικότητα , της άρεσε να επικοινωνεί με τα άλλα ζωάκια του σπιτιού, μα μετά βυθιζόταν στον κόσμο της σχεδόν πάντα θλιμμένη» αναφέρει στην ανάρτησή της στο διαδίκτυο η Αλεξάνδρα Δημοπούλου.

Πέρα από την θλίψη της για τον χαμό τους αφεντικού της, η Νταίζη τον τελευταίο καιρό είχε αρρωστήσει λόγω γηρατειών. Η σκυλίτσα είχε απεριόριστη φροντίδα από τους ανθρώπους της και το γιατρό της, ενώ παρότι έγιναν πολλές προσπάθειες για να γίνει καλά, τελικά έφυγε ειρηνικά από τη ζωή.

«Όπως και να έχει είμαι σίγουρη πως η Νταίζη που μπήκε στην καρδιά πολλών, διάλεξε για τη δική της καρδιά τους ανθρώπους που την υιοθέτησαν τελικά. Ήταν άλλωστε η μόνη αγκαλιά που δέχτηκε με ευχαρίστηση, αφότου έχασε τον δικό της άνθρωπο που έτσι κι αλλιώς λάτρευε.» αναφέρει στην ανάρτησή της στο διαδίκτυο η γυναίκα που την υιοθέτησε.

Πηγή- Φωτογραφία:thebest.gr