ΕΛΛΑΔΑ

Πέτσας για Βαρουφάκη: Να ζητήσει συγγνώμη και να αποδείξει ότι είναι μόνιμος κάτοικος Αίγινας

Σφοδρή κριτική στον επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης μετέβη εχθές στην Αίγινα, εν μέσω των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού, και επιπλέον αρνήθηκε να δείξει τα σχετικά έγγραφα όταν του ζητήθηκαν από τους Λιμενικούς επικαλούμενος τη βουλευτική του ιδιότητα.

Μιλώντας στο Open και στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει», ο Στέλιος Πέτσας επεσήμανε ότι ο κ. Βαρουφάκης θα μπορούσε να ζητήσει συγγνώμη που δεν σταμάτησε στον έλεγχο του Λιμενικού.

Παράλληλα, σχολιάζοντας το tweet του κ. Βαρουφάκη που λέει ότι επέστρεψε στο σπίτι του από τη Βουλή, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 θα πρέπει να αποδείξει ότι στην Αίγινα είναι το σπίτι του, η μόνιμη κατοικία του. «Από εκεί και πέρα θα ακολουθήσει ό,τι προβλέπεται» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Πέτσας σημείωσε ακόμη ότι ο κ. Βαρουφάκης δεν δίνει το καλό παράδειγμα στους πολίτες και πρόσθεσε ότι δεν έχει ακούσε κανένα παρόμοιο περιστατικό από βουλευτή.