ΚΟΣΜΟΣ

Παγκόσμια στήριξη αγάπης σε 6χρονο που δεν εμφανίστηκε κανείς στο πάρτι γενεθλίων του

 

Όση λύπη μπορεί να πλημμύρισε τον 6χρονο Τέντι από την Αριζόνα των ΗΠΑ ο οποίος και κάλεσε 32 συμμαθητές του στο πάρτι και δεν πήγε ουδείς, άλλη τόση ήταν η χαρά του καθώς το γεγονός αυτό αποτέλεσε την αφορμή για να γίνει στη συνέχεια αποδέκτης θερμών ευχών επωνύμων ανά την υφήλιο, όπως της ομάδας μπάσκετ της Αριζόνα Phoenix Suns που προσκάλεσε επίσημα τον Τέντι να παρακολουθήσει τον αγώνα με τους Los Angeles Lakers.

Όλα ξεκίνησαν από μία λυπητερή φωτογραφία που έστειλε η μητέρα του Σιλ Ματσίνι στον τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC 15 και στην οποία φαινόταν να κάθεται μοναχός του σε ένα τραπέζι γεμάτο πίτσες και αναψυκτικά και αφού είχε καλέσει 32 συμμαθητές του σε μία πιτσαρία για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του.

Η Ματσίνι δήλωσε ότι είχαν σταλεί 32 προσκλήσεις προς τους συμμαθητές του Τέντι από το νηπιαγωγείο και τους γονείς τους ώστε να γιορτάσουν μαζί στην πιτσαρία και ότι μάλιστα είχε μιλήσει με κάποιους γονείς την προηγούμενη ημέρα που είπαν ότι θα πήγαιναν.

Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε κανείς.

Η viral φωτογραφία προκάλεσε κύμα θερμών ευχών για τα γενέθλια του αγοριού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πολλοί έσπευσαν να εκφράσουν τη στήριξή τους, όπως η Τζάκι Γουάρντ, χρήστης του Facebook, που έγραψε «Χρόνια Πολλά Τέντι! Οι άνθρωποι κάποιες φορές είναι παράξενοι και απερίσκεπτοι. Συμβαίνει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ δεν είσαι εξαιρετικός, απλά οι άνθρωποι είναι ανόητοι. Θερμές ευχές, μικρέ!».

Η ομάδα μπάσκετ της Αριζόνα Phoenix Suns προσκάλεσε επίσημα τον Τέντι να παρακολουθήσει τον αγώνα με τους Los Angeles Lakers. «Πώς σου φαίνεται να γιορτάσεις με χιλιάδες ανθρώπους στο γήπεδό μας! Ολοδικά σου τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τετάρτης #SunsVSLakers! Θα τα πούμε σύντομα!» ανέφεραν οι Suns στο Twitter. Ο Τέντι έλαβε επίσης πρόσκληση από την ομάδα ποδοσφαίρου Phoenix Rising να παρακολουθήσει έναν αγώνα της την Παρασκευή.

Η οικογένεια του Τέντι σχεδιάζει να γιορτάσει τα γενέθλια σήμερα το βράδυ, διαβάζοντας τις ευχές που εστάλησαν στην οικογένεια και αποδέχθηκε τις προσκλήσεις για τους αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου.

ΑΠΕ