ΕΛΛΑΔΑ

Παιδίατρος του Νοσοκομείου Θήβας συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος 8χρονης

Μεγάλη αναστάτωση στη Θήβα και την ευρύτερη περιοχή προκάλεσε η είδηση της σύλληψης ενός 64χρονου παιδιάτρου του Νοσοκομείου Θηβών με την κατηγορία ότι ασέλγησε σε βάρος μιας 8χρονης ασθενούς του!

Το ειδεχθές περιστατικό, σύμφωνα με το LamiaReport, φέρεται ότι σημειώθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, όταν η 8χρονη πήγε, συνοδεία της μητέρας της, για εξέταση,στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Θηβών.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το μικρό κορίτσι εξετάστηκε από τον 64χρονο ιατρό όμως όταν βγήκε από το ιατρείο ήταν ιδιαίτερα ταραγμένο.

Συγκλονιστική η μαρτυρία του κοριτσιού
Η 40χρονη μητέρα της ζήτησε από τη μικρή να μιλήσει και τότε η ίδια φέρεται ότι είπε πως ο παιδίατρος ασέλγησε σε βάρος της, αναγκάζοντάς τη, μεταξύ άλλων, να τον αγγίξει στα γεννητικά του όργανα.

Ακολούθησε η εξέταση από παιδοψυχολόγο κατά την οποία, σύμφωνα με το LamiaReport, η 8χρονη επανέλαβε με λεπτομέρειες όσα συνέβησαν.

Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε η αστυνομία και λίγο πριν τη μια το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης ο 64χρονος γιατρός συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, με την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικη.
i