ΚΡΗΤΗ

Περιπέτεια για 36χρονη πεζοπόρο στο Ακρωτήρι Χανίων

 

Η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας χρειάστηκε χθες για να μεταφερθεί και να παραδοθεί στο ΕΚΑΒ, μια γυναίκα 36 ετών, που έκανε πεζοπορία στην περιοχή της Μονής Γκουβερνέτου στο Ακρωτήρι Χανίων που τραυματίστηκε στον ώμο  και δεν μπόρεσε να συνεχίσει την πορεία της και κάλεσε σε βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσαν 5 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία διέσχισαν την περιοχή για να εντοπίσουν τη γυναίκα την οποία μετέφεραν στην παραλία και από εκεί με σκάφος του λιμενικού παρελήφθη παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω των ανέμων που έπνεαν και μεταφέρθηκε στον Σταυρό σε ασφαλές μέρος από όπου παρελήφθη από το ΕΚΑΒ. Στο δελτίο του Λιμενικού Σώματος αναφέρεται:

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χανίων από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων  για συνδρομή σε περιστατικό 36χρονης τραυματισμένης γυναίκας, στην περιοχή της Ιεράς Μονής Γκουβερνέτου, σε δύσβατη παραλία.
Άμεσα για την περιοχή αναχώρησε περιπολικό όχημα της οικείας Λιμενικής Αρχής από ξηράς, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ιδιωτικό ταχύπλοο σκάφος. Το ταχύπλοο σκάφος παρέλαβε την γυναίκα, όπου με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κατέπλευσε στο λιμενίσκο Σταυρού Ακρωτηρίου και στην συνέχεια, ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ την παρέλαβε και διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων ΄΄ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ΄΄, απ΄ όπου και εξήλθε.