ΚΡΗΤΗ

Πνίγηκαν ζώα από την κακοκαιρία στο Ηράκλειο Κρήτης [εικόνες]

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν χτες μέλη της Ζωόφιλης Δράσης, μετά το τέλος της κακοκαιρίας στην Κρήτη.

Όπως μπορεί να δει κανείς από τις φωτογραφίες διακρίνεται το κουφάρι ενός σκύλου, το οποίο όμως δεν είναι το μοναδικό νεκρό ζώο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση της η κ. Καλλιόπη Μαραβελάκη, η πολύ βροχή έφερε νερό, αλλά είχε και θύματα ζώα.

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν χτες μέλη της Ζωόφιλης Δράσης, μετά το τέλος της κακοκαιρίας στην Κρήτη.Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν χτες μέλη της Ζωόφιλης Δράσης, μετά το τέλος της κακοκαιρίας στην Κρήτη.

«Όπως ο σκύλος που πνίγηκε στον Αλμυρό ποταμό. Το πτώμα του εδώ και μέρες επιπλέει μαζί με σκουπίδια, στο γεφυράκι του Αλμυρού, λίγο πριν το γεφυράκι της ΔΕΗ», σημειώνει η ίδια, η οποία καλεί τις Αρχές να φροντίσουν για αυτή την κατάσταση.

Όπως μπορεί να δει κανείς από τις φωτογραφίες διακρίνεται το κουφάρι ενός σκύλου, το οποίο όμως δεν είναι το μοναδικό νεκρό ζώο.Όπως μπορεί να δει κανείς από τις φωτογραφίες διακρίνεται το κουφάρι ενός σκύλου, το οποίο όμως δεν είναι το μοναδικό νεκρό ζώο.

«Το σίγουρο είναι ότι οι αρμόδιοι πρέπει να απομακρύνουν από εκεί τα κουφάρια και τα σκουπίδια ώστε να μην κινδυνεύουν άλλα ζώα να εγκλωβιστούν ειδικά τα μικρά πουλιά που κολυμπάνε στο ποτάμι», λέει η κ. Μαραβελάκη.

Πηγή:ekriti.gr