ΑΤΑΞΙΝΟΜΗΤΑΓΥΝΑΙΚΑ

Ποιο χρώμα μαλλιών αναδεικνύει καλύτερα αυτό που κρύβεις μέσα σου;

Ανεξάρτητα από τον συνδυασμό που κάνει ένα χρώμα μαλλιών με το δέρμα μας ή με τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, σίγουρα αναδεικνύει τον εσωτερικό μας εαυτό, ειδικά όταν τα μαλλιά μας είναι βαμμένα.

Μαύρο

Αν είσαι διεκδικητική, γοητευτική και ευφυής, τότε το μαύρο χρώμα είναι το ιδανικό για τα μαλλιά σου. Δίνει μία επιπλέον νότα μυστηρίου στην εμφάνισή σου και κάνει την κάθε σου εμφάνιση αυτόματα πιο σικάτη.

hair GIF

Καστανό

Τα καστανά μαλλιά σου ταιριάζουν τέλεια αν είσαι αξιόπιστη και αυτόνομη. Είσαι αστεία, ήρεμη, έξυπνη και πάνω απ’ όλα επιτυχημένη. Οι καφέ αποχρώσεις θα σε βοηθήσουν να εξωτερικεύσεις την ζεστασιά που έχεις μέσα σου.

miranda kerr wink GIF

 

Ξανθό

Οι ξανθές αποχρώσεις ταιριάζουν σε δραστήριες και αγαπησιάρικες προσωπικότητες. Είναι το απόλυτο χρώμα αν είσαι τολμηρή και σου αρέσει να τραβάς την προσοχή των γύρω σου χωρίς προσπάθεια.

hair GIF

Κόκκινο

Αν θέλεις να αναδείξεις τον μαχητικό και σέξυ εαυτό σου, τότε το κόκκινο είναι το χρώμα σου. Μιλάς «έξω από τα δόντια» και είσαι έντονη προσωπικότητα.

lucille ball redhead GIF

Όμπρε

Αν θέλεις να προσθέσεις μια fun νότα στην εξωτερική σου εμφάνιση, μπορείς κάλλιστα να κάνεις τα μαλλιά σου όμπρε και τα τους μπερδέψεις όλους, αφού τελικά θα έχεις δύο χρώματα στα μαλλιά σου. Το μοναδικό σου χαρακτηριστικό; Είσαι εντελώς απρόβλεπτη.

happy youtube GIF

Ασυνήθιστα χρώματα

Τα χρώματα του ουράνιου τόξου είναι ότι πιο in τα τελευταία χρόνια, ειδικά σε νεαρές ηλικίες. Αν έχεις κάποιο ηχηρό μήνυμα να δώσεις στον κόσμο για τον εαυτό σου, τότε μπορείς να επιλέξεις χρώματα από μπλε και μωβ ως και πράσινο και κίτρινο για να το εκφράσεις.

hair GIF

Κορίτσια, όποιο και να είναι το χρώμα των μαλλιών σας, κάντε το δικό σαςμε τον τρόπο σας.

marieclaire.gr