ΚΡΗΤΗ

Πολάκης για την εκλογή του: Τεράστια προσωπική δικαίωση, παρά το μπούλινγκ Με ανάρτηση στο facebook

Για «τεράστια προσωπική δικαίωση» έκανε λόγο ο Παύλος Πολάκης σε μήνυμά του, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών 2019 και τη διαφαινόμενη νίκη του στα Χανιά.

Μέσω Facebook, όπως άλλωστε συνηθίζει, σχολίασε το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών στα Χανιά, που σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής επίσημα αποτελέσματα, έρχεται πρώτος έναντι του Γιώργου Σταθάκη, ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν. Ο απερχόμενος υφυπουργός Υγείας μίλησε για δικαίωση, υποστηρίζοντας πως μετά τον Αλέξη Τσίπρα, δέχθηκε «το μεγαλύτερο προσωπικό μπούλινγκ, την περισσότερη λάσπη, την πιο αισχρή στοχοποίηση».

Το μήνυμα του Παύλου Πολάκη

«ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ !!!

Με τιμήσατε όλοι ,αποκορονιωτες ,κισσαμο δες, πλατανιανοι, σεληνιωτες, Σφακιανοί, Χανιώτες και εγώ από τη θέση που μας τοποθέτησε ο ελληνικός λαός θα συνεχίζω να παλεύω για τα δικιά του τόπου μας για τους αδύναμους για τους εργαζόμενους για το λαό!

Το 31,5-32 που μας έδωσε ο ελληνικός λαός μας αναδεικνύει στην ηγετική δύναμη της προοδευτικής διακρατικής αριστερής παράταξης του τόπου !

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να διαφυλαχθούν οι κατακτήσεις που πετύχαμε,να μην εφαρμόσει το νεοφιλελεύθερο Πρόγραμμα του “νόμου και της τάξης και των ιδιωτικοποιήσεων «η ΝΔ του Μητσοτακη, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ,να ετοιμαστούμε για να να ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

Το αποτέλεσμα στα Χανιά και στην Κρήτη ήταν και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ που μετά τον Αλέξη τον Τσίπρα ήμουν αυτός που δέχθηκε το μεγαλύτερο προσωπικό μπούλινγκ ,την περισσότερη λάσπη ,την πιο ΑΙΣΧΡΗ στοχοποίηση . ΧΕΝΙΩΤΕΣ ΞΑΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!».

iefimerida.gr