ΚΡΗΤΗ

Προληπτικό κλείσιμο των Υπηρεσιών του Δήμου Χερσονήσου

Αναστέλλει για δύο ημέρες, σήμερα και αύριο τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Χερσονήσου σε Χερσόνησο, Μάλια, Γούβες και Επισκοπή, ο Δήμαρχος Γιάννης Σέγκος, για προληπτικούς λόγους.

Ο 45χρονος από το Ηράκλειο που χθες επιβεβαιώθηκε να φέρει τον κορωνοϊό και παραμένει σε κατ’οίκον νοσηλεία με ήπια συμπτώματα, είχε ταξιδέψει στην Αθήνα, με μία υπάλληλο του Δήμου Χερσονήσου.

Οπως είπε στο Ράδιο Κρήτη και στον Μανώλη Αργυράκη ο δήμαρχος Γιάννης Σέγκος, “επρόκειτο για μία σχολική εκδρομή στην Αθήνα, από την οποία επέστρεψαν όλοι με το πλοίο της γραμμής, το βράδυ της Κυριακής. Επικοινώνησα με τον ΕΟΔΥ και έλαβα οδηγίες. Το κλείσιμο των υπηρεσιών του δήμου για δύο ημέρες, γίνεται για καθαρά προληπτικούς λόγους. Η υπάλληλος δεν έχει κανένα σύμπτωμα, και θα γίνει απολύμανση των δημοτικών καταστημάτων”.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού, πρόσθεσε ο κ. Σέγκος, προσθέτοντας ότι στελέχη του ΕΟΔΥ θα προβούν σε ιχνηλάτηση των ατόμων με τα οποία ήρθε σε επαφή ο 45χρονος και θα ακολουθηθεί το πρωτόκολλο.