ΚΡΗΤΗ

Πρωτόγνωρο περιστατικό στην Κρήτη: Πήγαν στην κηδεία του αλλά έλειπε ο νεκρός

Μπροστά σε μια πρωτόγνωρη υπόθεση βρέθηκαν οι συγγενείς ενός 79χρονου οι οποίοι πήγαν στην κηδεία του άνδρα, αλλά η σορό του έλειπε.

Όπως αποδείχθηκε ο 79χρονος που «έσβησε» στο ΠΑΓΝΗ οδηγήθηκε μεν στο νεκροτομείο αλλά η σορός του δεν οδηγήθηκε ποτέ στην εκκλησία όπου συγγενείς και συγχωριανοί τον περίμεναν για την τέλεση της κηδείας με αποτέλεσμα να γίνει μόνο η εξόδιος ακολουθία.

Σύμφωνα με πληροφορίε, το γεγονός ότι ο 79χρονος εμφανίζεται με διαφορετικό όνομα σε κάποια από τα προσωπικά του έγγραφα, προκάλεσε την καθυστέρηση.

Αστυνομικοί αλλά και εκπρόσωπος της Εισαγγελίας σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν στο νεκροτομείο για τις απαραίτητες διασταυρώσεις στοιχείων.

Το περιστατικό επιβεβαιώθηκε και από τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Ιωάννη Τασσόπουλο ο οποίος τόνισε ότι θα πρέπει να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του νεκρού από τις αρμόδιες υπηρεσίες και έπειτα να ακολουθήσει η μεταφορά της σορού στο χωριό. Το θέμα, όπως είπε, έχουν αναλάβει η αστυνομία και οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Στο χωριό συγγενείς και συγχωριανοί παρέμειναν στο σπίτι του 79χρονου, ενώ η οικογένεια του έξω από το Νεκροτομείο ζητώντας επίμονα εξηγήσεις.

Πηγή: neakriti.gr