ΚΡΗΤΗ

Πρώην υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛΑΣ ο οδηγός που έσερνε το σκύλο με το αυτοκίνητο του

Η καταγγελία έγινε στον σύλλογο «Προστασία των Ζώων» και κοινοποιήθηκε στη σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μετά από καταγγελία δύο πολιτών

Ντροπή και αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο άνθρωπος που έσερνε με σχοινί με το αγροτικό του όχημα έναν σκύλο στο ύψος του κόμβου της Σούδας, είναι πρώην υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. στα Χανιά!

Την πληροφορία επιβεβαίωσε η πρόεδρος της Πανελλήνιας Φιλοζωϊκής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, Αναστασία Μπομπολάκη, η οποία ξεκαθάρισε ότι επόμενο βήμα είναι να προβεί σε μηνήσεις, ενώ θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις, καθώς η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης.

Η καταγγελία έγινε στον σύλλογο «Προστασία των Ζώων» και κοινοποιήθηκε στη σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μετά από καταγγελία δύο πολιτών, οι οποίοι μάλιστα επιχείρησαν να πλησιάσουν το αγροτικό όχημα, ωστόσο, ο πρώην αστυνομικός ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε.

Ευτυχώς, ο σκύλος είναι ασφαλής, αν και τραυματισμένος στα πόδια και βρέθηκε στην έξοδο του ΒΟΑΚ, προφανώς γιατί κόπηκε το σχοινί.

Πηγή

parakritika.gr