ΚΡΗΤΗ

Πως ένα σπίτι στην Κρήτη από ερείπιο μετατράπηκε αξιοθέατο!

Όταν ο σύλλογος έχει έμπνευση και η Βούλα κέφια , τότε ιδού το αποτέλεσμα ! Θα μπορούσε άνετα να είναι ο τίτλος του κειμένου που ακολουθεί . Ύστερα λοιπόν από έμπνευση του Πολιτιστικού συλλόγου Αντισκαρίου και πρωτοβουλία της Λαδουκάκη Βούλας που έβαλε το ταλέντο , ένα σπίτι ερείπιο της παραλίας των Πλατειών Περαμάτων μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά.

Το αποτέλεσμα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που παρουσιάζουν το «πριν» και το «μετά» είναι πράγματι εντυπωσιακό. Το ερειπωμένο σπίτι ζωντάνεψε με τα χρώματα και το πινέλο της Βούλας αλλάζοντας κυριολεκτικά όψη αλλά και διάθεση κατοίκων και επισκεπτών . Να σημειώσουμε ότι η Βούλα με τις δημιουργίες της αυτές που έχουν σαν βάση το diy , δηλαδή το «κάντο μόνος σου»  στα Ελληνικά,  έχει ήδη ξεπεράσει τα όρια του χωριού της αφού την έχουν καλέσει σε άλλα δύο ή τρία χωριά να επαναλάβει το «πείραμα» της.

«Φαντάσου μια Μεσαρά πολύχρωμη…» ανέφερε κάποια στενή συγγενής της και δεν  έχει άδικο . Εμείς τη φανταζόμαστε ,  γι αυτό προχώρα Βούλα και θάμαστε μαζί σου…

Το ίδιο σπίτι πριν

…και μετά

Πηγή: apopsilive.gr