ΚΡΗΤΗΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Πώς είναι να σερφάρεις στην ατελείωτη ακτογραμμή της Κρήτης; | ΒΙΝΤΕΟ

Στην Κρήτη μπορείς να απολαύσεις μοναδικής ομορφιάς παραλίες και κρυστάλλινα νερά από άκρη σε άκρη του νησιού. Σε όποια μεριά της και αν βρεθείς, σε μικρή απόσταση μπορείς να βρεις αχανείς ακτές ή γραφικούς ορμίσκους που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο και προτίμηση για κολύμπι.

Πολλές από τις ακτές αυτές είναι ιδανικές και για όσους λατρεύουν τα αθλήματα αδρεναλίνης όπως κάθε τύπο σερφινγκ. Σερφάροντας στις ακτές ζεις μια μοναδική εμπειρία και αυτό το ξέρουν καλά όσοι το έχουν δοκιμάσει…

Στις συνήθως κυματώδεις βόρειες ακτές της Κρήτης, όσοι συνδυάζουν τις διακοπές τους με το αγαπημένο τους σερφινγκ, έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν στο μέγιστο το κατάλληλο φυσικό περιβάλλον για το άκρως καλοκαιρινό χόμπι τους.

Το απέραντο γαλάζιο του Κρητικού πελάγους, η απέραντη αμμουδιά στα περισσότερα μέρη και οι κατάλληλης έντασης άνεμοι απογειώνουν την εμπειρία σερφαρίσματος…

Όποια και αν είναι η προτίμηση ανάμεσα στους διάφορους τύπους σερφινγκ, ιδιαίτερα στο Ηράκλειο θα βρείτε οργανωμένη υποδομή, επιχειρήσεις και σχολές που προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε προς απόλαυση του πάθους σας!

Δείτε τα παρακάτω βίντεο και πάρτε μια δόση από το πώς είναι να σερφάρετε στην ακτογραμμή της Κρήτης: