ΣΠΙΤΙ

Πώς θα κάνεις τη διαφορά στο μπάνιο και την κουζίνα σου; Διάβασε και θα δεις!

Εδώ και λίγο καιρό, ίσως έχεις προσέξει (αν είσαι αρκετά παρατηρητικός τύπος) πως μια μικρή λεπτομέρεια έχει αλλάξει στις κουζίνες και τα μπάνια. Δεν είναι το πλακάκι, δεν είναι το χρώμα, δεν είναι ούτε τα είδη υγιεινής, παρ’ ό,τι όλα τα παραπάνω έχουν υποστεί με τη σειρά τους αρκετές αλλαγές. Πρόκειται για κάτι πολύ μικρότερο, το οποίο όμως δίνει εντελώς διαφορετική αίσθηση στους χώρους. Να το πάρει το ποτάμι; Σίγουρα; Ε, είναι λοιπόν, οι βρύσες! Ναι, αυτό το στοιχείο που μέχρι τώρα είχες συνηθίσει να βλέπεις στο κλασσικό inox μέταλλο, πάνω από έναν επίσης ανοξείδωτο inox νεροχύτη ή έναν λευκό πορσελάνινο νιπτήρα ή μια αντίστοιχα “παραδοσιακή” μπανιέρα και ντουζιέρα, θέλει πλέον να δώσει νέα διάσταση στο interior designτόσο της κουζίνας, όσο και του μπάνιου σου! Και το καταφέρνει!

Μάλιστα, σε μία περίοδο κατά την οποία τα “ζωηρά” χρώματα μεσουράνησαν σε αυτούς τους δύο ελαφρώς παρεξηγημένους χώρους του σπιτιού, δίνοντας σπιρτάδα και προσωπικότητα στη διακόσμησή τους, ήταν κάπως αναμενόμενο πως ακόμη και οι μικρότερες λεπτομέρειες θα υπάκουαν στις τάσεις. Κάνοντας, όμως, αυτή την επιλογή, θα καταφέρεις να δώσεις στο μπάνιο ή την κουζίνα σου τον contemporary χαρακτήρα που ξεχωρίζει!

Και για του λόγου το αληθές, ρίξε μια ματιά παρακάτω για να εξακριβώσεις μόνο σου πόσο ξεχωριστό γίνεται το design με αυτή τη μικρή προσθήκη!