ΓΥΝΑΙΚΑ

Πώς θα μακιγιαριστείτε μέσα σε λίγα λεπτά

Από τη στιγμή που θα σηκωθούμε από το κρεβάτι ο χρόνος μας πιέζει ασφυκτικά. Και τις περισσότερες φορές μας πιέζει τόσο πολύ που παραμελούμε τον εαυτό μας, με αποτέλεσμα να φεύγουμε από το σπίτι βιαστικά χωρίς να βάλουμε ούτε μια ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό μας. Όμως αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι πως έστω και λίγο μακιγιάζ μπορεί να μας αλλάξει τη διάθεση προς το καλύτερο.

Έτσι λοιπόν ακόμα και όταν ο χρόνος σας πιέζει υπάρχουν κάποια απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε και να μακιγιαριστείτε μέσα σε λίγα λεπτά. Ο πιο γρήγορος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε προϊόντα μακιγιάζ-κλειδιά τα οποία μπορούν εύκολα και γρήγορα να σας φρεσκάρουν. Η πρώτη σας κίνηση είναι να κοιτάξετε προσεκτικά το πρόσωπο σας και να αποφασίσετε τι θέλετε να τονίσετε. Σας προτείνουμε λίγο λίπγκλος το οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε ταμποναριστά στα χείλη σας και ιδιαίτερα στο κέντρο, για ένα πιο juicy αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, για να φρεσκάρετε το βλέμμα σας, απλώστε λίγο κονσίλερ και τουλάχιστον μία στρώση μάσκαρα. Εάν έχετε μικρά μάτια, προτίμησε να τα τονίσετε με eyeliner. Εάν πάλι η επιδερμίδας σας είναι θαμπή, ένα ρουζ σε μπρονζέ απόχρωση στα ζυγωματικά θα σας βοηθήσει να λάμψετε. Και είστε έτοιμες να βγείτε από το σπίτι όμορφες και λαμπερές.

http://jenny.gr/