ΣΠΙΤΙ

Πώς να πλέξετε φανταστικά Diy Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Τα Χριστούγεννα είναι πολύ κοντά για ακόμη μια φορά, και τι πιο καλύτερος τρόπος για να έρθετε κοντύτερα σε αυτό το πνεύμα των Χριστουγέννων από το να φτιάξετε πραγματικά τα δικά  σας υπέροχα και μοναδικά πλεκτά Χριστουγεννιάτικα στολίδια με βελονάκι. Εάν λοιπόν πάντα θέλατε να  μάθετε πώς να δουλέυετε το βελονάκι, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα γιαυτά τα φανταστικά Diy Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Απλά φανταστείτε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας γεμάτο με πολύχρωμα πλεχτά Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Μια υπέροχη και διαχρονική πραγματικά ιδέα.
Την απίθανη αυτή ιδέα βρήκαμε στο crafts.tutsplus  όπου και μπορείτε να δείτε βήμα βήμα την τεχνική για να ολοκρρώσετε τα Diy πλεκτά Χριστουγεννιάτικα στολίδια σας. Για όσους πιθανον δεν τα καταφέρνουν με το πλέξιμο, όπως και εγώ, ας ζητήσουν την βοήθεια των γιαγιάδων τους.

Diy πλεκτά Χριστουγεννιάτικα στολίδια1Diy πλεκτά Χριστουγεννιάτικα στολίδια2Diy πλεκτά Χριστουγεννιάτικα στολίδια3Diy πλεκτά Χριστουγεννιάτικα στολίδια4Diy πλεκτά Χριστουγεννιάτικα στολίδια5Diy πλεκτά Χριστουγεννιάτικα στολίδια6Diy πλεκτά Χριστουγεννιάτικα στολίδια7Diy πλεκτά Χριστουγεννιάτικα στολίδια8