ΕΛΛΑΔΑ

Πώς περιέγραψε ο Λαζόπουλος τον καβγά του με τον Κούγια [βίντεο]

Στον καβγά του με τον Αλέξη Κούγια, στο «Αθηνών Αρένα», αναφέρθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος, στην πρεμιέρα της εκπομπής του.

Ο κ. Λαζόπουλος περιέγραψε το περιστατικό που έγινε στο κέντρο διασκέδασης, τη βραδιά που ο ίδιος είχε πάει εκεί με τη Μαρινέλλα.

«Καθόμαστε και ξαφνικά νιώθω πίσω μου στο λαιμό κάποιον να με σφίγγει, μου γυρνάει το κεφάλι, μου χώνει τα χέρια μέσα στο πρόσωπο. Ολα γίνονται μέσα σε δευτερόλεπτα. Δεν σηκώνομαι από τη θέση μου, γιατί ξέρω τι σημαίνει αν σηκωθώ. Κάνω νόημα στους σερβιτόρους να τον απομακρύνουν. Κρατάω την ψυχραιμία μου γιατί ξέρω ότι αν σηκωθώ θα γίνει καβγάς, που το επιθυμεί. Θα χαλάσει το πρόγραμμα, θα χαλάσει η βραδιά των φίλων μου», είπε ο κ. Λαζόπουλος.

«Είναι όλοι αναστατωμένοι. Του λέει η Μαρινέλλα κάποια στιγμή “πάρε δρόμο ρε”. Είναι από πίσω και χτυπιέται σαν χταπόδι, βρίζει, ουρλιάζει. Πάνε οι πιο μεγαλόσωμοι του καταστήματος. Κοπάζει λιγάκι η φωνή του. Τον πήγαν εκεί που καθόταν», συνέχισε και αναφερόμενος στη δήλωση του κ. Κούγια ότι εκείνος του γέλασε ειρωνικά κάλεσε το μαγαζί να δώσει στη δημοσιότητα ό,τι έγραψαν οι κάμερες.

«Πριν δύο χρόνια τα ίδια έκανε, ήμουν με το παιδί μου και έτρωγα, έβριζε, έλεγε διάφορα και έφυγε», είπε ακόμη μεταξύ άλλων ο κ. Λαζόπουλος.