ΚΡΗΤΗΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Πώς … ρήμαξε μια αγαπημένη παραλία των Ηρακλειωτών!

Εικόνα εγκατάλειψης…

Υπήρξε διαχρονικά μια από τις πιο αγαπημένες παραλίες των Ηρακλειωτών καθώς στα νερά της κολύμπησαν γενιές και γενιές, ωστόσο η σημερινή της εικόνα προκαλεί θλίψη και απογοήτευση !

Ο λόγος για την παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο MINOAN που φέτος προς το παρόν δεν θα λειτουργήσει καθώς υπήρξαν διαφωνίες για τον τρόπο διαχείρισης της κι έτσι το εγκαταλελειμμένο τοπίο αποτελεί μια εικόνα που προκαλεί μελαγχολία.

Παράλληλα οι χιλιάδες λουόμενοι που έβρισκαν καταφύγιο στην αγκαλιά της θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού φιλοξενία, εάν βεβαίως δεν αποκατασταθεί η εικόνα στο άμεσο μέλλον!

Πάντως η εικόνα προκάλεσει θλίψη: ο δρόμος για να φτάσεις στο χώρο σαν σκαμμένος, το κιόσκι εγκαταλελειμένο και η καντίνα κλειστή, ενώ η παραλία που κάποτε έσφιζε από ζωή χωρίς ξαπλώστρες και τη βουή της καλοκαιρινής καθημερινότητας!

Με την ευχή και την ελπίδα οι ιδιοκτήτες του χώρου να αποκαταστήσουν την υποδοχή και το χώρο τάχιστα, ας ελπίσουμε πως ο αγαπημένος προορισμός χιλιάδων παραθεριστών θα γίνει σύντομα κρι πάλι…must !

​ Πώς ... ρήμαξε μια αγαπημένη παραλία των Ηρακλειωτών!
​ Πώς ... ρήμαξε μια αγαπημένη παραλία των Ηρακλειωτών!
​ Πώς ... ρήμαξε μια αγαπημένη παραλία των Ηρακλειωτών!
cretalive.gr