ΚΡΗΤΗ

Ρέθυμνο: Αλλοδαποί  «Επαγγελματίες» εγκληματίες!

Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνου, ένας 18χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή και 26χρονος επίσης αλλοδαπός κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στις 15.08.2019 άγνωστος δράστης αφαίρεσε από οικία 44χρονου χρήματα, έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και προσωπικά έγγραφα.

Από την αστυνομική έρευνα καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 18χρονος διέπραξε την παραπάνω κλοπή και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Από την προανάκριση, προέκυψε ότι ο 18χρονος στις 22.08.2019, είχε διαπράξει ακόμα δύο κλοπές σε δωμάτια ξενοδοχειακών μονάδων, αφαιρώντας χρήματα, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνου αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 18χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλεμμένων αντικειμένων.

Επιπλέον, συνελήφθη και ο 26χρονος διότι βρέθηκε στην κατοχή του ένα κλεμμένο κινητό τηλέφωνο το οποίο το είχε αγοράσει από τον 18χρονο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

daynight.