ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η κηδεία του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη

Τα λόγια είναι πολύ δύσκολο να περιγράψουν την οδύνη και την θλίψη της οικογένειας του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, που έσβησε το περασμένο Σάββατο από ανακοπή καρδιάς, σε ένα ξενοδοχείο του Κλίβελαντ, στο Οχάϊο.

Σήμερα στις 11 το πρωί συγγενείς, στενοί φίλοι του 34χρονου και ηχηρά ονόματα από διάφορους χώρους, θα αποχαιρετήσουν το γελαστό παιδί στην Μητρόπολη Αθηνών, εκεί όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία.

Θα ακολουθήσει η κηδεία του σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, εκεί όπου θα πουν όλοι το τελευταίο αντίο στον μικρότερο γιο του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη.

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του συγκλόνισε όχι μόνο τους δικούς του ανθρώπους και τον στενό φιλικό του κύκλο, αλλά και ανθρώπους που γνώριζαν λίγο ή και καθόλου έναν νέο άνθρωπο που δεν πρόλαβε να χαρεί την ζωή του.

Όπως έπραξε και στην είδηση της απώλειάς του η οικογένεια επανήλθε με μια δωρική ανακοίνωση για να ευχαριστήσει όλους όσους έσπευσαν να συμπαρασταθούν στο ανείπωτο δράμα που βιώνει.

«Η έκφραση της αγάπης από το οικογενειακό, το στενό και ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία, μας δίνουν δύναμη την δύσκολη αυτή ώρα και τιμούν την προσωπικότητα και την μνήμη του αγαπημένου μας γιου και αδελφού».

Στην σελίδα του Ιδρύματος Κόκκαλη δεσπόζει η φωτογραφία του νεαρού κληρονόμου να χαμογελάει στον φακό, όπως ακριβώς τον θυμούνται οι γονείς του, τα αδέρφια του και οι κολλητοί του φίλοι.

Ένα παιδί που δεν επιθυμούσε ποτέ την δημοσιότητα, ειδικά την άσκοπη και προσπαθούσε να είναι πάντα διακριτικός, ακόμη κι όταν τον αναγνώριζαν σε μαγαζιά η σε κάποια κοινωνικά καλέσματα.

Γα όσους τον γνώρισαν και τον έζησαν πολύ ή λίγο, το ειλικρινές βλέμμα του, το αυθόρμητο γέλιο του και η απλότητά του θα λείψουν πολύ.

Πάνω απ όλα όμως θα λείψει σε όλους ένα αγόρι που δεν πρόλαβε να ζήσει….

Πηγή: protothema.gr