ΚΟΣΜΟΣ

Σαλβίνι προς υποστηρικτή της μετανάστευσης: Μόλις κέρδισες 10 μετανάστες.. Θα στους στείλουμε σπίτι (βίντεο)

Ρεσιτάλ έδωσε ο Ιταλός ΥΠΕΣ και αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Σαλβίνι ο οποίος απάντησε σε αριστερό υποστηρικτή της μετανάστευσης όταν ξεκίνησε να τον βρίζει για την αντιμεταναστευτική και εθνική του πολιτική «μόλις κέρδισες 10 μετανάστες θα τους στείλουμε στο σπίτι σου»…

Άλλοι τον συμπαθούν άλλοι τον αντιπαθούν αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την ευφυία του και το γεγονός ότι όχι μόνο είναι ετοιμόλογος αλλά ξέρει να μην απαντάει ως πολιτικός με αποτέλεσμα να δείχνει αυθεντικός. Ο Σαλβίνι λοιπόν, σε ομιλία του για την μεταναστευτική πολιτική που ακολουθεί, δέχτηκε λεκτική επίθεση από έναν Αριστερό, ο οποίος είπε:

«(Σαλβίνι) είσαι ένας δολοφόνος» για να λάβει την εξής αφοπλιστική απάντηση από τον Ιταλό πολιτικό:

«Μόλις κέρδισες 10 μετανάστες. Θα τους στείλουμε στο σπίτι σου.» «Οι Κομμουνιστές, όσο περισσότερα χρήματα βγάζουν, τόσους περισσότερους λόγους για την…ηθική βγάζουν».

Δείτε το βίντεο (με αγγλικούς υπότιτλους):

Ο υποστηρικτής της μετανάστευσης, τον αποκάλεσε δολοφόνο και του απάντησ ότι δολοφόνοι είναι αυτοί, που διακινούν ανθρώπους (και όχι αυτός που τους σταματάει).

Ακόμα και χώρες οποίε θεωρούνταν κατεξοχήν φίλα προσκείμενες για τις μεταναστευτικές ροές όπως ΗΠΑ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ )πλέον ακολουθούν μια αυστηρή μεταναστευτική πολιτική καθώς έχουν φτάσει στο σημείο της ολικής κατάρρευσης οι κοινωνικές τους δομές