ΕΛΛΑΔΑ

Σαρωτικός ο ελληνικός στρατός σε στεριά και θάλασσα -Η άσκηση που το αποδεικνύει [εικόνες]

Την απόλυτα επιχειρησιακή τους ετοιμότητα έδειξαν για ακόμα μία φορά τα στελέχη Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»).

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου 2019, οι Σχηματισμοί της ΑΣΔΕΝ πραγματοποίησαν επιχειρησιακή εκπαίδευση, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Συγκεκριμένα τα μέλη της ΑΣΔΕΝ πραγματοποίησαν αριθμό Τακτικών Ασκήσεων και δράσεων αποτροπής. Παράλληλα προχώρησαν στην εκτέλεση βολών με τα οπλικά τους συστήματα, ενώ ενεργοποίησαν και τα Τμήματα Χρονικών Ετοιμοτήτων.

Οι φωτογραφίες από τις ασκήσεις είναι όπως πάντα εντυπωσιακές.

Οι Ελληνες στρατιώτες πάνω στο φουσκωτό έτοιμοι να αντιμετωπίσουν όποιο κίνδυνο εμφανιστείΟι Ελληνες στρατιώτες πάνω στο φουσκωτό έτοιμοι να αντιμετωπίσουν όποιο κίνδυνο εμφανιστείΤο φουσκωτό που μεταφέρει τα στελέχη της ΑΣΔΕΝΤο φουσκωτό που μεταφέρει τα στελέχη της ΑΣΔΕΝΠανέτοιμοι και στην ξηράΠανέτοιμοι και στην ξηράΛίγο πριν από τις ασκήσεις βολώνΛίγο πριν από τις ασκήσεις βολώνΑπόλυτα συγκεντρωμένοι στην άσκηση και τον στόχο Απόλυτα συγκεντρωμένοι στην άσκηση και τον στόχο

Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ΓΕΣ

iefimerida.gr