ΚΡΗΤΗ

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 4 ατομα που επιχείρησαν να διευκολύνουν την έξοδο από την Ελλάδα για την Ελβετία, σε μη νόμιμους αλλοδαπούς

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο αλλοδαποί ηλικίας 33 και 25 ετών για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα, σε μη νόμιμους  αλλοδαπούς και πλαστογραφία.

Επιπλέον, συνελήφθησαν ακόμη δύο αλλοδαποί ηλικίας  37 και 23 ετών για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ από  αστυνομικούς συνελήφθη, ο 37χρονος  διότι επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Τσεχίας  με τα οποία τον προμήθευσε ο 33χρονος προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό την Ελβετία.
Επιπλέον, συνελήφθη ο 23χρονος διότι επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ινδίας  με τα οποία τον προμήθευσε ο 25χρονος προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό την Ελβετία.
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ekriti.gr