ΚΡΗΤΗ

Στα Χανιά το “κρουαζιερόπλοιο των εκατομμυριούχων” Crystal Esprit | Photos

Στα Χανιά βρίσκεται αρόδου από το πρωί της Παρασκευής το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Crystal Esprit, γνωστό και ως “το κρουαζιερόπλοιο των εκατομμυριούχων” της εταιρίας Crystal Cruises, που “έδεσε” έξω από το Ενετικό λιμάνι.

Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιοo “Crystal Esprit” που επισκέπτεται για δεύτερη φορά φέτος τα Χανιά, ερχόμενο από τη Σαντορίνη, έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους από τους επιβάτες, με σύμμαχο τον καλό καιρό να περιηγηθούν στο Ενετικό λιμάνι, την πόλη και τα αξιοθέατα.

Έτσι λοιπόν, με τη βοήθεια του πληρώματος αρκετοί ήταν αυτοί που μπήκαν στις λέμβους, που θα τους πήγαιναν στο Ενετικά Λιμάνι για να απολαύσουν τα Χανιά και να κάνουν τα ψώνια τους, μέχρι το βράδυ που θα αποπλεύσει για τον επόμενο προορισμό του.Η Crystal Cruises είναι κορυφαία στο διεθνή χώρο της κρουαζιέρας και διαθέτει κρουαζιερόπλοια μικρού και μεσαίου μεγέθους.To συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο διαθέτει σκάφος 32 ποδιών με τζετ σκι, καγιάκ και ένα υποβρύχιο που μπορεί να μεταφέρει έως 2 άτομα και είναι μια από τις πιο ακριβές κρουαζιέρες στον κόσμο.

Το Crystal Esprit, με σημαία “Μπαχάμες” πραγματοποιεί δρομολόγια στις Σεϋχέλλες, στο Ντουμπάι και την Αδριατική, στην Ελλάδα, στη Κροατία, στη Βενετία και στο Μαυροβούνιο.

Την ίδια ώρα περίπου με το Crystal Esprit στα Χανιά, στο λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε για μια ακόμη φορά και το επίσης πολυτελές κρουζιερόπλοιο “Horizon”, που στις 25 Μαρτίου έκανε  “ποδαρικό” για την σεζόν κρουαζιέρας στα Χανιά. 

Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο “Horizon” με σημαία Μάλτας μήκους 208 μέτρων, με 16102 επιβάτες και 612 άτομα πλήρωμα ήρθε από τη Μαρμαρίδα της Τουρκίας και θα αναχωρήσει στις 19.00 το απόγευμα για την κοσμοπολίτικη Μύκονο.

zarpanerws.gr