ΚΡΗΤΗ

Στα 5 ” top must” για διακοπές η Κρήτη

Η Κρήτη βρέθηκε φέτος στο top 5 των καλύτερων προορισμών παγκοσμίως, σύμφωνα με τους χρήστες του TripAdvisor.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε στην πεντάδα των δημοφιλέστερων προορισμών, σύμφωνα με τα βραβεία Travellers’ Choice του TripAdvisor. Η Κρήτη κατέκτησε την τέταρτη θέση στο Top-10 και άφησε πίσω της εξωτικούς προορισμούς όπως το Πουκέτ και το Μαρακές.

Τα βραβεία Travellers’ Choice της δημοφιλούς ταξιδιωτικής πλατφόρμας απονέμονται βάσει ενός αλγορίθμου που αναλύει τις εκατομμύρια κριτικές και βαθμολογίες για ξενοδοχεία, εστιατόρια και αξιοθέατα, τις οποίες υποβάλλουν οι χρήστες του TripAdvisor σε διάστημα ενός έτους. «Η Κρήτη, το μεγαλύτερο από τα ελληνικά νησιά, είναι ένας παράδεισος για τους τουρίστες που αναζητούν ήλιο, πανέμορφες παραλίες και πολιτισμό» αναφέρει το TripAdvisor.

Στη φετινή λίστα την πρώτη θέση καταλαμβάνει το Λονδίνο, ακολουθεί το Παρίσι και τρίτη είναι η Ρώμη ενώ μετά την Κρήτη βρίσκεται το Μπαλί. Σύμφωνα με τη λίστα στην 1η θέση βρίσκεται το Λονδίνο και ακολουθούν το Παρίσι, η Ρώμη, η Κρήτη, το Μπαλί, το Πουκέτ, η Βαρκελώνη, η Κωνσταντινούπολη, το Μαρακές και τέλος το Ντουμπάι.