ΚΡΗΤΗ

Στην Κρήτη Ρώσοι κοσμοναύτες για το… πάρκο Γιούρι Γκαγκάριν

Στην Κρήτη βρίσκονται τέσσερις Ρώσοι κοσμοναύτες οι οποίοι θα παρευρεθούν στα εγκαίνια του πάρκου «Γιούρι Γκαγκάριν» την Κυριακή 14 Απριλίου.

Πρόκειται για τους: Θεόδωρο Γιουρτσίχιν, ελληνικής καταγωγής, Αντόν Σκάπλεροφ, Ολέγκ Αρτέμιεφ και Σεργκέι Προκόπιεφ οι οποίοι έφτασαν στο Ηράκλειο χθες και μένουν στο ξενοδοχείο Aldemar Knossos Royal.

Το «Πάρκο Γιούρι Γκαγκάριν» στο Ηράκλειο της Κρήτης, διεθνούς εμβέλειας έργο και σύμβολο για την ειρήνη και τη συνεργασία, θα εγκαινιάσει η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα  12.00 από κοινού με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, ο οποίος και είχε την πρωτοβουλία της ονοματοδοσίας του Πάρκου, και το TEZ TOUR Hellas, που συνδιοργανώνει την εκδήλωση με το Δήμο.

Το προηγούμενο βράδυ στο Aldemar Knossos Royal θα πραγματοποιηθεί επίσημο δείπνο από τον Αντιπρόεδρο του Ομίλου Aldemar Resorts, κ. Αλέξανδρο Αγγελόπουλο, με καλεσμένους όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 2015 οι αποστολές της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας επιλέγουν τα ξενοδοχεία του Ομίλου Aldemar Resorts για την ξεκούραση των κοσμοναυτών και την πλήρη αποκατάστασή τους στο παγκοσμίως βραβευμένο κέντρο θαλασσοθεραπείας Royal Mare Thalasso & Spa Center.

Πηγή: https://www.cretapost.gr