ΚΡΗΤΗ

Στη φυλακή πατέρας και γιοι – Κατηγορούνται ότι “έσπρωχναν” ναρκωτικά σε ανήλικους

Ο μικρότερος γιος πιάστηκε σε πάρκο να πουλάει κάνναβη σε ανήλικο

Το δρόμο για τη φυλακή παίρνουν ο 45χρονος πατέρας και οι δύο γιοι του, 24 και 18 ετών, που κατγηγορούνται ότι προσέγγιζαν πάιδιά σε πάρκα, πουλώντας τους ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν, σε πάρκο επί της Λ.Καζαντζίδη στο Ηράκλειο, τον 18χρονο να κάνει “νταλαβέρι” με δύο ανήλικους, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τους είχε πουλήσει 2 γραμμάρια κάνναβης έναντι ποσού 10 ευρώ.

Οι αστυνομικοί, ωστόσο, είχαν ήδη πληροφορίες για την οικογενειακή … “ναρκω-μπίζνα”, και ότι ο πατέρας και οι γιοι προσέγγιζαν παιδιά σε πάρκα.

Ως “καβάντζα” διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούσαν ένα δωμάτιο στην περιοχή των Πατελών (ξεχωριστό από την κατοικία τους) όπου οι αστυνομικοί βρήκαν 300 γραμμάρια χασίς. Από εκεί είδαν να βγαίνει ο 18χρονος, ο οποίος κατόπιν πιάστηκε στο πάρκο.

Σήμερα, κατά την απολογία τους, ο πατέρας και ο μεγάλος γιος ισχυρίστηκαν ότι είναι εξαρτημένοι και κατείχαν την ποσότητα για δική τους χρήση. Ισχυρίστηκαν επίσης ότι εν αγνοία τους ο μικρός γιος πήρε την ποσότητα κάνναβης, όχι για να την πουλήσει, αλλά για να κάνει χρήση από κοινού με τα παιδιά στο πάρκο.

Ωστόσο οι ισχυρισμοί τους δεν έπεισαν και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

cretalive