ΚΡΗΤΗ

Στις δικαστικές αίθουσες  θα αναβιώσει σήμερα η άγρια δολοφονία ενός 24χρονου  Πακιστανου απο ομοεθνή του

Στις δικαστικές αίσθουσες αναμένεται να αναβιώσει σήμερα η υπόθεση της άγριας δολοφονίας ενός 24χρονου μετανάστη από το Πακιστάν. Μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία τον Σεπτέμβριο του 2017.
δολοφονια τυμπάκι

 

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, με κατηγορούμενο έναν 33χρονο – σήμερα – συμπατριώτη του θύματος.

Ο 33χρονος που είχε συλληφθεί τότε από την τοπική ΕΛ.ΑΣ, φέρεται να πολτοποίησε το κεφάλι του θύματος με ένα σφυρί, το οποίο και βρέθηκε από τους αστυνομικούς, πολύ κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα του 24χρονου.

(Ο 33χρονος, σήμερα, κατηγορούμενος. Ομοεθνής του θύματος)

Θύτης και θύμα έμεναν μαζί και δούλευαν, όπως ανέφεραν τότε οι πληροφορίες, στο ίδιο θερμοκήπιο έξω από το οποίο βρέθηκε το πτώμα του 24χρονου Πακιστανού το οποίο εκτιμάται ότι βρισκόταν εκεί για παραπάνω από 3 ημέρες.

Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία ήταν σχεδόν βέβαιη ότι έχει να κάνει με εγκληματική ενέργεια, κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του πτώματος, όταν ο 32χρονος τότε άνδρας που συνελήφθη, ομολόγησε τις πράξεις του και στη συνέχεια οδήγησε τις Αρχές στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα.

Οι Αρχές τότε δεν απέκλειαν και το ενδεχόμενο, τα κίνητρα του δράστη να ήταν ερωτικά.

ekriti.gr