ΚΡΗΤΗ

Στις 22 Δεκεμβρίου θα παρουσιαστεί στο Ηράκλειο το βιβλίο “ΜΥΘΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ” του Σπύρου Ρολάκη

 

«Μυθικές περιπέτειες» τιτλοφορείται το νέο βιβλίο του Σπύρου Ρολάκη.

Πρόκειται για ένα κολλάζ ερεθισμάτων και προβληματισμών που ο συγγραφέας έλαβε και αποτύπωσε στις σελίδες του μυθιστορήματος του.

Ένα παραμύθι που έγραψε ένα κορίτσι 13 ετών, μία δραματική έκκληση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το περιβάλλον, έχουν δεθεί περίτεχνα με τη φιλοσοφία του συγγραφέα για τη ζωή, τις σχέσεις των ανθρώπων και τη δημιουργία των αστεριών.

Αξίζει να διαβάσετε και εσείς το ρομαντικό, ανατρεπτικό μυθιστόρημα όπου κυριαρχεί  η αγάπη και όχι ο πόλεμος.

Ξεφυλλίστε τις «Μυθικές Περιπέτειες». Αφήστε τη Σελήνη, τους μάγους, τα ρομπότ, τους γαλαξίες, τα αστέρια ,την αστρική σκόνη, τη διχόνοια αλλά και τον έρωτα, να σας ταξιδέψουν σε μέρη που δεν έχετε επισκεφθεί ξανά αλλά και να σας τονίσουν την αναγκαιότητα για τη διάσωση του περιβάλλοντος.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο κ. Νεκτάριος Σερμάκης, Εκδότης, Διοργανωτής Εκθέσεων, Ιδιοκτήτης ΜΜΕ και Περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης.

Κατά την παρουσίαση στο Ηράκλειο, αποσπάσματα θα διαβάσει η Φιλόλογος Μαρία Ρολάκη.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο Πολύκεντρο νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 20.00.

Το βιβλίο που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις  Όστρια, αποτελεί μια υπενθύμιση της ευθύνης που έχουν οι άνθρωποι να αγαπήσουν το περιβάλλον και να το προστατεύσουν από τις ίδιες τους τις ενέργειες, που το οδηγούν στην καταστροφή.

«Οι Μυθικές περιπέτειες» είναι αφιερωμένες στη μνήμη των θυμάτων που έχασαν την ζωή τους από τις πυρκαγιές στο Μάτι αλλά και σε όλο τον κόσμο που πλήττεται λόγω των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Πρόκειται για το τέταρτο βιβλίο του Σπύρου Ρολάκη, μετά την ποιητική συλλογή  «ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΕΙΣ», το βιβλίο «ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ» και το «ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝ» από τις εκδόσεις Όστρια.