ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥΚΡΗΤΗ

Στους Αμμόλοφους το Αγίου Παύλου θα δεις το πιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα της Κρήτης! | ΒΙΝΤΕΟ

Γεμάτη η Κρήτη από πανέμορφα τοπία, αλλά κάποια είναι τόσο εντυπωσιακά που συγκλονίζουν κάθε επισκέπτη. Ένα από αυτά είναι απόλυτα δικαιολογημένα οι Αμμόλοφοι του Αγίου Παύλου οι οποίοι αποτελούν έναν άκρως ιδιαίτερο τόπο που προσφέρει απίστευτα ηλιοβασιλέματα και θέα στο καταγάλανο πέλαγος.

Το ρομαντικότερο ηλιοβασίλεμα πάντως έχετε την ευκαιρία να το δείτε από το βουνό Θρόνος (ύψος 122μ) το οποίο βρίσκεται ακριβώς πάνω από την παραλία και έχει εξαιρετική θέα από τα νησιά Παξιμάδια ως και τη Γαύδο…

Είναι ένας τόπος όπου το μυαλό γαληνεύει και το αυθεντικό τοπίο θυμίζει σκηνές από ταινίες φαντασίας. Για τον λόγο αυτό καθημερινά επισκέπτονται τους Αμμόλοφους εκατοντάδες επισκέπτες που αγαπάνε την φύση και επιθυμούν μερικές ώρες μακριά από τα πολύβουα τουριστικά κέντρα και τις οργανωμένες παραλίες.

Ένας τέτοιος τουρίστας έφτασε μέχρι το βουνό θρόνος και απόλαυσε από ψηλά την εντυπωσιακή, πανοραμική θέα. Τα χρώματα του δειλινού είναι απίστευτα και αποτυπώνονται στο μικρό βίντεο που δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες στο youtube:

daynight