ΚΡΗΤΗ

Στο δικαστικό μέγαρο ο διασώστης του ΕΚΑΒ – Νέα αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης

Ο άτυχος 46χρονος είχε την συμπαράσταση τόσο των συναδέλφων του όσο και απλού κόσμου

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου οδηγήθηκαν εκ νέου προκειμένου να δικαστούν οι δύο νεαροί για την άγρια επίθεση εις βάρος διασώστη τα ξημερώματα της Κυριακής 9η Φεβρουαρίου.

Στην εκδίκαση της υπόθεσης δόθηκε και νέα αναβολή για τις 19 Ιουνίου, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική έκθεση.

Υπενθυμίζεται ότι δύο νεαροί διώκονται για επικίνδυνη σωματική βλάβη ενώ το δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκε και ο άτυχος διασώστης που ξυλοκοπήθηκε άγρια.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος και εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, προκειμένου να συμπαρασταθούν στο συνάδελφό τους που ξυλοκοπήθηκε άγρια εκείνη την μοιραία νύχτα. Υπενθυμίζεται επίσης, ότι το Σωματείο Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ πραγματοποιεί στάση εργασίας έως τις 14:00.

Στο δικαστικό μέγαρο ο διασώστης του ΕΚΑΒ - Νέα αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης

Παράσταση πολιτικής αγωγής έχουν ο δικηγόρος και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου Άρης Ροζάκης καθώς και ο δικηγόρος Νίκος Παπαδαντωνάκης.

Σε δηλώσεις του εκ μέρος του εντολέα του ο δικηγόρος Άρης Ροζάκης έκανε λόγο για βαρύτατες συνέπειες, από έναν “βάναυσο και αναίτιο” όπως χαρακτήρισε ξυλοδαρμό. Μάλιστα υποστήριξε πως ο 46χρονος διασώστης “μετά την δολοφονική επίθεση υπέστη ανεπανόρθωτες βλάβες, αφού σύμφωνα με τους γιατρούς το πρόβλημα στο τύμπανο του αυτιού του είναι πιθανό να μην αποκατασταθεί“.

Την ίδια ώρα τόνισε πως και ο ίδιος ο πελάτης του δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δέχθηκε τόσο άγρια επίθεση, αφού όπως υποστήριξε ζήτησε απλά τον λόγο για το αναίτιο σπάσιμο του καθρέπτη του οχήματος του από τους δύο αθλητές του kick boxing.

Στο δικαστικό μέγαρο ο διασώστης του ΕΚΑΒ - Νέα αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης
 cretalive,