ΕΛΛΑΔΑ

Συγγενής Κατσίφα: «Τον εκτέλεσαν από κοντινή απόσταση, με δύο βολές δίπλα στην καρδιά»

«Είναι σαν να βγήκε και να τους είπε: “Εδω είμαι, δεν φοβάμαι, μπορείτε να με σκοτώσετε αν έχετε τα κότσια” και τον σκότωσαν» λέει ο κ. Βαγγέλης Βαγγίτης, συγγενής του 35χρονου ομογενήΚωνσταντίνου Κατσίφα, που εκτελέστηκε την περασμένη Κυριακή, από άνδρες των Αλβανικών Ειδικών Δυνάμεων.

Οι δηλώσεις, που συγκλονίζουν, έγιναν λίγο μετά την ολιγόλεπτη επίσκεψη στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Αργυροκαστρου, όπου δόθηκε σε συγγενικά πρόσωπα του θύματος, που συνοδεύονταν από τον ιατροδικαστή κ. Θεόδωρο Βουγιουκλάκη και τον δικηγόρο κ. Κωνσταντίνο Γιοβανόπουλο, η άδεια ν’ αντικρίσουν το νεκρό σώμα του άτυχου νέου.

«Δέχτηκε δύο βολές δίπλα στην καρδιά με διαμπερή τραύματα από όπλο μεγάλο. Δυνατο όπλο από κοντινή απόσταση» δήλωσε ο ίδιος στους Έλληνες δημοσιογράφους που βρίσκονται στους Βουλιαρατες, τονίζοντας πως -συμφωνα με τη δική του γνώμη- ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δολοφονήθηκε. «Αυτό το ξέραμε και φαίνεται από τα τραύματα του».

Παραλληλα επεσήμανε πως αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για να βάλει τέλος στην παραπληροφόρηση των τελευταίων ημερών γύρω από το θάνατο του 35χρονου, ξεκαθαρίζοντας πως: «Δεν ήταν κρυμμένος, δεν ήταν κάτω σε χόρτα, πίσω από πέτρες. Τίποτα. Τα τραύματα τα δεχτηκε όρθιος. Τους δολοφόνους τους έβλεπε ξεκάθαρα»

protothema.gr