ΚΟΣΜΟΣ

Συγκινητικό: 5χρονος είχε στο πλευρό του όλο το νηπιαγωγείο στo δικαστήριο για την υιοθεσία του [βίντεο]

Ένα πλήθος ασυνήθιστων υποστηρικτών είχε στο πλευρό του ένα αγόρι στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ κατά την ακρόαση για την υιοθεσία από τους ανάδοχους γονείς του. Όλο το νηπιαγωγείο του!

Ο πεντάχρονος μαθητής νηπιαγωγείου, Μάικλ είχε στο πλευρό του όλους τους συμμαθητές του που κρατούσαν πλακάτ με κόκκινες καρδιές για να του δείξουν την συμπαράστασή τους. Ο θετός πατέρας του Μάικλ δήλωσε στο CNN, πως το καλύτερο κομμάτι ήταν όταν οι δικαστές ζήτησαν από όλους τους παραβρισκόμενους στο ακροατήριο να εξηγήσουν τι σημαίνει ο Μάικλ γι’ αυτούς.

Οι μαθητές του νηπιαγωγείου πρόσφεραν τις πιο συγκινητικές απαντήσεις, λέγοντας στο δικαστήριο «αγαπώ τον Μάικλ» ή «Ο Μάικλ είναι ο καλύτερός μου φίλος», ανέφερε ο πατέρας προσθέτοντας πως ο δικαστής είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που φιλοξενούσε ένα ολόκληρο νηπιαγωγείο για ακρόαση στην αίθουσα δικαστηρίου του.

Η νηπιαγωγός του είχε την ιδέα
Η μητέρα του Μάικλ δήλωσε στο CNN πως η δασκάλα του γιου της, η κυρία ΜακΚι, ήταν αυτή που πέταξε την ιδέα όταν μία μέρα άφησε τον γιο της στο νηπιαγωγείο. Η δασκάλα γνώριζε ότι η υιοθεσία θα ολοκληρωνόταν σύντομα και οι δύο γυναίκες συμφώνησαν στο πώς να κάνουν την ημέρα αυτή του Μάικλ ακόμη πιο ξεχωριστή.

Οι νέοι γονείς του Μάικλ είναι παντρεμένοι εδώ και 10 χρόνια και έγιναν ανάδοχοι γονείς του 5χρονου εδώ και ένα χρόνο. «Δεν είχαμε παιδιά πριν από τον Μάικλ και όλα έγιναν πολύ γρήγορα» δήλωσε ο πατέρας του. Οι περήφανοι γονείς λένε πως ο χαρισματικός γιος τους λατρεύει να χορεύει και να κολυμπά αλλά και να παίζει μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Πρόσθεσαν, επίσης, πως έχουν εντυπωσιαστεί από το πόσους φίλους έχει και με πόση μεγάλη αγάπη τον υποδέχτηκαν όλοι πέρυσι.