ΚΡΗΤΗ

Συγκλονίζει ο χαροκαμένος πατέρας: Τα παιδιά είχαν πάει για νυφικό της Ροδούλας

Συγκλονιστικά ήταν τα όσα είπε ο πατέρας του αδικοχαμένου Κώστα Γιαννακάκη ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροποτάμου στις Μοίρες, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Ο Μανόλης Γιαννακάκης μίλησε στον ΣΚΑΙ και στην εκπόμπή “Μαζί σου”.

Όπως είπε: Τα παιδιά είχαν πάει για νυφικό της Ροδούλας. Τους έπαιρνα για να τους πως ότι το μωρό ήταν άρρωστο και δεν τους έβρισκα. Όταν βρήκα το γιο μου τον ρώτησε που ήταν και μου είπε ότι είχαν κατέβει στο Ηράκλειο και διάλεξαν νυφικό και ότι είχαν το κινητό στο αμάξι για  αυτό δεν το σήκωναν το τηλέφωνο. Το πρωί του Σαββάτου μου άφησαν το μωρό και στις 5 το απόγευμα το μωρό άρχισε να κάνει εμετό. Τους πήρα τηλέφωνο τους το είπα και μου είπαν δεν πάμε στο γάμο, ερχόμαστε πίσω. Μετά πήραμε το γιατρό και μας έδωσες φάρμακα  και του δώσαμε και έτσι αποφάσισαν να πάνε. Μιλούσαμε κάθε μισή ώρα μέχρι και τις 12 τα μεσάνυχτα. Τότε ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε μαζί.
Μετά κοιμηθήκαμε. Χτύπησε το σταθερό το πρωί και ήταν η αδελφή της Ροδούλας που με ρωτούσε αν γύρισαν τα παιδιά, γιατί τους έπαιρνε και εκείνη δεν απαντούσαν. Εγώ της είπα όχι και τους πήγα στη δουλειά . Εκεί με παίρνει τηλέφωνο η Κωνσταντίνα πάλι και μου λέει ότι είδε στο internet, ότι βούλιαξε το αμάξι. Μετά με ξαναπαίρνει η σύζυγος. Μιλήσαμε με αστυνομία και τότε μου είπαν ότι ψάχνουν αμάξι και αμέσως η Κωνσταντίνα πήγε στην αστυνομία.»
Ο Μανόλης Γιαννακάκης ράγισε καρδιές όταν αναφέρθηκε στην ανατροφή του βρέφους που έχασε τους γονείς του. “Από παππούς θα ξαναγίνω μπαμπάς” δήλωσε ο χαροκαμμένος πατέρας.
Ο κ. Γιαννακάκης που βρήκε τη δύναμη να μιλήσει, αφιέρωσε μια μαντινάδα μετά την τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο: “Νερό και χιόνια θα γενώ το σήμερο και πέρα, τη μια θα γίνω  εγώ παππούς την άλλη εγώ πατέρας”.

ekriti.gr