ΚΡΗΤΗ

Συγκλονιστικό ανθρώπινο δράμα στην Κρήτη: Λύθηκε το «μυστήριο» με μαχαιρωμένη γυναίκα στο Ηράκλειο

Μια ανθρώπινη τραγωδία πίσω από το αιματηρό περιστατικό στο Ηράκλειο – Απόπειρα αυτοκτονίας βλέπουν οι αρχές – Η γυναίκα είχε εντοπιστεί νωρίτερα με βαθύ τραύμα στην κοιλιά από μαχαίρι 
– Η 47χρονη φέρεται να έστρεψε το μαχαίρι στον εαυτό της – Η γυναίκα έχει αναπηρία πάνω από 90% και φαίνεται πως λύγισε από τα σοβαρά προβλήματα υγείας – Σύμφωνα με πληροφορίες έχει προσπαθήσει άλλες τρεις φορές να βάλει τέλος στη ζωή της – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Βενιζέλειο

Ως απόπειρα αυτοκτονίας χαρακτηρίζεται το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στην οδό Πυράνθου, στην περιοχή της Θερίσσου στο Ηράκλειο.
Μια 47χρονη γυναίκα, με πολλά προβλήματα υγείας που συνθέτουν μάλιστα ποσοστό 95% αναπηρίας, θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή της, πρόθεση που είχα προσπαθήσει και τρεις φορές κατά το παρελθόν να κάνει πράξη.

Ανθρώπινη τραγωδία

Πίσω από τη μαχαιριά που κατάφερε στον εαυτό της κρύβεται μια πραγματική ανθρώπινη τραγωδία, με πρωταγωνίστρια μια 47χρονη γυναίκα, που ζει με την οικογένειά της και λυγίζει υπό το βάρος των πολλών προβλημάτων της.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
«Η γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο φέροντας τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Το τραύμα είναι σχετικά βαθιά ενώ αμέσως την υπέβαλαν σε αξονική τομογραφία», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου νοσοκομείου, Γ. Μοσχοβάκης.
Πηγή: cretalive