ΚΡΗΤΗ

Συγκλονιστικό video από καραμπόλα με πυροσβεστικό όχημα στην Κρήτη

Σφοδρή μετωπική σύγκρουση ανάμεσα σε δύο επιβατικά αυτοκίνητα και ένα πυροσβεστικό όχημα έγινε στην Κρήτη. Ευτυχώς παρά την ένταση της σύγκρουσης δεν προκλήθηκε  σοβαρός τραυματισμός.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, που δημοσίευσε το video το τροχαίο ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης (09/04) στο δρόμο Τυμπακίου – Μοιρών, Ηρακλείου Κρήτης, όταν ΙΧΕ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με όχημα της πυροσβεστικής το οποίο στην συνέχεια ανετράπη.

Όπως φαίνεται και από το video (υλικό από κάμερα ασφαλείας) που έχει καταγράψει το ατύχημα, το ΙΧΕ μπαίνει  στο δρόμο, που συνδέει το Τυμπάκι με τις Μοίρες, τη στιγμή που το υπηρεσιακό όχημα της Πυροσβεστικής, προσπερνά άλλο όχημα. Η σύγκρουση με το επιβατικό αυτοκίνητο ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα το πυροσβεστικό όχημα να ανατραπεί.

Δεν προκλήθηκε σοβαρός τραυματισμός σε κανένα από τους επιβαίνοντες των οχημάτων, (σύμφωνα με τα site: nantiareport.gr/ και cretalive.gr). Με ελαφρά τραύματα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών η γυναίκα οδηγός του αυτοκινήτου, που συγκρούστηκε με το πυροσβεστικό όχημα,  η οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας.