ΚΡΗΤΗ

Συνέθλιψε το κρανίο του συμπατριώτη του ο Πακιστανός Στο ακροατήριο το φρικτό έγκλημα

Του πολτοποίησε το κεφάλι με ένα σφυρί και ξεφορτώθηκε το πτώμα σε μία ρεματιά, στην περιοχή του Τυμπακίου. Ένα άγριο έγκλημα που ενδεχομένως κρύβει σεξουαλικό υπόβαθρο. Μία υπόθεση που αναμένεται να εκδικαστεί την ερχόμενη Τρίτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου με κατηγορούμενο έναν 33χρονο Πακιστανό, έγκλειστο των φυλακών Χανίων.

Ο άνθρωπος αυτός κατηγορείται ότι σκότωσε με ειδεχθή τρόπο έναν 24χρονο συμπατριώτη του, ο οποίος δούλευε για το μεροκάματο στα θερμοκήπια της περιοχής.

Ο 33χρονος συγκατοικούσε με το θύμα τον τελευταίο μήνα πριν την δολοφονία και μάλιστα τον έπαιρνε μαζί του στα θερμοκήπια. Όταν  ο 24χρονος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς,  ο 33χρονος προσπάθησε να «θολώσει» τα νερά. Πήγε κανονικά στην δουλειά του, μαζί με άλλον ομοεθνή του.

Το αφεντικό παραξενεύτηκε και ρώτησε αν γνώριζε κάτι για τον 24χρονο, εκείνος όμως έκανε τον ανήξερο. Τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή υπήρχε μία φοβερή δυσοσμία. Ο ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου θέλησε με διακριτικό τρόπο να διερευνήσει την κατάσταση καθώς είχε αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι κακό είχε συμβεί.

Τις υποψίες  αυτές είχαν ενισχύσει κάποια ίχνη αίματος που είχε εντοπίσει στο χώρο του θερμοκηπίου.  Ήταν εκείνος που πηγαίνοντας στη ρεματιά ανακάλυψε το πτώμα του νεαρού μετανάστη, το οποίο βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη και με το παντελόνι κατεβασμένο στο ύψος των αστραγάλων.

Διατηρώντας απόλυτα την ψυχραιμία του δεν αποκάλυψε το παραμικρό στους δύο εργάτες που δούλευαν στο θερμοκήπιο και με κάποιο πρόσχημα αποχώρησε, λέγοντάς τους ότι θα επιστρέψει σύντομα. Φυσικά η πρώτη του κίνηση ήταν να ενημερώσει την Αστυνομία.

Οι δύο Πακιστανοί προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να εξεταστούν. Πριν ξεκινήσει η ανάκριση, αστυνομικοί φρόντισαν να πάρουν καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα προκειμένου να ελέγξουν τις κινήσεις τους τις προηγούμενες ημέρες. Τα στοιχεία που κατάφεραν να συγκεντρώσουν ήταν αρκετά για να προχωρήσουν τη διαδικασία.

Για εκείνους δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ο 33χρονος ήταν ο δράστης, ο οποίος στο πλαίσιο της προανάκρισης ομολόγησε το έγκλημα, επικαλούμενος προσωπικές διαφορές. Ισχυρίστηκε ότι καυγάδισαν με το θύμα, το οποίο κάποια στιγμή έπεσε στο έδαφος.

Τότε εκείνος είδε μπροστά του ένα σφυρί και τον χτύπησε στο κεφάλι, το οποίο συνέθλιψε. Ο δράστης οδηγήθηκε στον τόπο του εγκλήματος και υπέδειξε το σημείο όπου είχε πετάξει το φονικό όπλο, μέσα σε μία δεξαμενή, κοντά στο θερμοκήπιο.

.patris.gr/