ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο βασικός προμηθευτής των κυκλωμάτων που διακινούσαν λαθραία τσιγάρα στην ΑΣΟΕΕ Είχε 3.000 ευρώ ημερήσιο τζίρο!

Περισσότερα από 1.500 πακέτα λαθραία τσιγάρα την ημέρα, προωθούσε μέσω των διακινητών στην περιοχή της ΑΣΟΕΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης που διενεργεί η Αστυνομία, ο 37χρονος που συνελήφθη ως βασικός προμηθευτής των κυκλωμάτων που έκαναν τη διακίνηση.

Το παραπάνω μεταφράζεται, σύμφωνα με τις αρχές, σε 3.000 ευρώ ημερήσιο τζίρο, γεγονός που αποδεικνύει ότι η συγκεκριμένη δραστηριότητα ήταν ιδιαιτέρως επικερδής, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Από την Αστυνομία αναζητείται τουλάχιστον ένα άτομο ακόμα, ως στενός συνεργός του 37χρονου, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και τον εντοπισμό και άλλων προσώπων που εμπλέκονται στο λαθρεμπόριο, καθώς ο συλληφθείς φέρεται ότι ασχολείτο επαγγελματικά με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 37χρονου μετά από οργανωμένη επιχείρηση της Ομάδας Παραεμπορίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών. Ο άντρας συνελήφθη σε αποθήκη στα Καμίνια, όπου και συγκέντρωνε μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων, τα οποία διέθετε σε κυκλώματα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο.