ΚΡΗΤΗ

Συνεχίζονται οι έρευνες για το τροχαίο με το ασημί γκολφ – Έκκληση από τους ανθρώπους του τραυματία!

Αισιοδοξία πως η τροχαία θα καταλήξει στην ταυτότητα του δράστη.

Συνεχίζονται οι έρευνες από την Ελληνική αστυνομία αλλά και η προανάκριση από την Τροχαία για το τροχαίο που σημειώθηκε στην Κνωσού με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός 54χρονου μοτοσικλετιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, στην έρευνα συμπεριλαμβάνεται και η επεξεργασία βιντεοσκοπημένου υλικού από το σημείο του ατυχήματος.

Το βίντεο δείχνει τον μοτοσικλετιστή να κινείται στην άνοδο της λεωφόρου, όταν εκείνη τη στιγμή σταθμεύει ακριβώς μπροστά του ένα αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο που ακολουθούσε το σταθμευμένο, ένα ασημί γκολφ, με μεγάλη ταχύτητα, κινήθηκε αυτόματα αριστερότερα για να αποφύγει το σταθμευμένο όχημα και εκείνη τη στιγμή ο 54χρονος επιχειρούσε με τη μοτοσυκλέτα του να περάσει απέναντι, στο ύψος του πολυκαταστήματος ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη,ο οδηγός του γκολφ εξαφανίστηκε και ο άνδρας παλεύει έκτοτε στην εντατική του Βενιζελείου.

Μέχρι στιγμής , δεν έχουν προκύψει τα στοιχεία για την πινακίδα του γκολφ ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως αργά ή γρήγορα η τροχαία θα καταλήξει στην ταυτότητα του δράστη.

Την ίδια ώρα δραματική έκκληση κάνουν οι φίλοι του θύματος να παρουσιαστεί κάποιος που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του δράστη ενώ προσφέρουν και αμοιβή για τις πληροφορίες.

Μιλήστε! Αύριο μπορεί να είστε εσείς ή το παιδί σας στη θέση του .” , γράφει στo facebook φίλος του θύματος με την παράκληση να εντοπιστεί έστω και με ανώνυμες πληροφορίες ο δράστης που ευθύνεται για το σοβαρό τροχαίο.

Συνεχίζονται οι έρευνες για το τροχαίο με το ασημί γκολφ - Έκκληση από τους ανθρώπους του τραυματία!